Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat a kolléganőm?
Figyelt kérdés
Egy hónapja dolgozom ezen a munkahelyen, és őt bízták meg, hogy mutassa meg az egyik számítógépes program használatát. Miközben mutatta, rátette a kezét az én kezemre, és úgy irányította az egeret. Eközben a mellét majdnem az arcomba nyomta. Pénteken javasolta, hogy munkaidő után még maradjunk ott, hogy mutasson még néhány dolgot ezzel a programal kapcsolatban, de én ezt szükségtelennek tartottam és hazamentem a családomhoz. Ma nagyon hűvösen, szinte ellenségesen viselkedett, szinte nem is szólt hozzám. Egyébként van vőlegénye, úgy tudom augusztusban lesz az esküvő, így nem értem az egészet.
2020. júl. 20. 22:16
1/9 anonim válasza:
"mutasson még néhány dolgot ezzel a programal kapcsolatban"
Ezt akarta. Baxtál rá.
2020. júl. 20. 22:24
2/9 anonim válasza:
Nem kéne mindent szexuális célzásnak venni. :D
2020. júl. 20. 23:00
3/9 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy igazatok van, mindenesetre én nem szoktam fogdosni idegen nők kezét, még akkor sem ha munkatársak és az ágyékomat sem nyomom hozzájuk (mellem nincs ugye), miközben megbeszélünk valamit.
2020. júl. 20. 23:06
4/9 anonim válasza:
Szerintem igazad van... minek rakta rá a kezét a tiédre? Vagy mutassa meg ő hogy hova kell kattintani a saját kezével vagy mondja hogy mit csinálj. Wtf. Gondolom nem a sebész szikét kellett irányítani a gépen :D
Plusz maradj bent pénteken meló után? Persze mert jobb dolga sincs az embernek péntek este csak fizetetlen túlórában nyomkodni a szaros gépet amit egész héten amúgy is csinálsz. Ha az ő dolga hogy betanítson tanítson be munkaidőben. Én sem értem az embereket néha.
2020. júl. 21. 00:07
5/9 anonim válasza:
Szexualisan zaklatgatott, es varta, hogy reagalj. Megsertodott, mert elutasitva erzi magat.
En no vagyok, velem fogorvos, allatorvos csinalt ilyet tobbedszer, utana pedig szemet lett, es bosszut allt. Sajnos allaton is.
2020. júl. 21. 00:46
6/9 anonim válasza:
minimum jelentsd fel.. szexuálisan zaklat aztán még ő van megsértődve? bezzeg ha te csináltad vna :D
2020. júl. 21. 03:56
7/9 anonim válasza:
Ribizli
2020. júl. 21. 06:24
8/9 A kérdező kommentje:
Valójában nem is ő van megbízva a betanításommal, csak ezt a részfeladatot jobban ismeri. A munkaidő utáni benntmaradást semmi nem indokolta, a feladatot már önállóan és hibátlanul végre tudtam hajtani. Ami engem meglep, hogy tudja, nős vagyok, két egész pici gyerekkel, ő meg most készül az esküvőjére, a munkaidőben is folyton azt szervezi. Mutogatta a vőlegényét is, aki a csajhoz hasonlóan kissé elhízott, malacképű srác. Teljesen összeilenek külsőre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!