Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma fogok randizni egy nővel de nagyon dohányzásellenes, hogyan jöjjek ki jól ebből a szituációból?
Már kb 2 hete beszélgetünk, és nyíltan ugye nem mondta ki, de vannak nagyon durva jelek, hogy nem bírja a bagót. Több dohányzásellenes tematikajú facebook csoportban is benne van, videólinkeket küld a dohanyzás káros hatásairól youtuberól, általában mindennap elsüt pár gúnyos poént a bagósokról. Illetve elméletileg az előző párjával ezért ment tönkre a kapcsolatuk.
Megértem, ha nem szereti a cigit, de többet foglalkozik ezzel a témával, mint maguk a cigisek.
Azt meg tudom tenni, hogy amíg vele vagyok, se előtte 1 órával nem gyújtok rá, hogy ne vegye észre a szagot, illetve erős parfümöt használok.
Na most, mivel szimpatikusak vagyunk egymásnak, ha ebből lesz valami komolyabb, akkor állandóan bújkálnom kell a cigivel?
Szia! Én sem szeretem a cigit bár nem ennyire szélsőségesen mint leírtad, párom dohányos 5 éve leszünk együtt.
Eleinte nem dohányzott előttem utána barátkoztam egy kicsit a gondolattal és mondtam neki, hogy nyugodtan. Még most sem szeretem, eleinte szóvá tettem de megtanultam uralkodni magamon mert olyan kapcsolatot szeretnék amiben nem korlátozzuk a másikat így igyekszem nem szólni.
Vannak fontosabb dolgok az életben, minthogy emiatt megszűnjön vagy ne alakuljon ki egy kapcsolat. Tény ha ilyen párod van mindig zavarni fogja de lehet nekem is van olyan szokásom ami őt zavarja mégsem említi fel folyamatosan. Rossz a cigi tudja ő is de senki nem tökéletes.
Szóval itt szerintem az a lényeg, hogy te mint ember és az értékeid, személyiséged, viselkedésed mennyire ellensúlyozza ezt benne.
25
24-es vagyok, nem csak ótvar büdös láncdohányos ember létezik, de gondolom te is cigi ellenes lehetsz ha ilyen minőségű hozzászólást tudtál produkálni.
Nálunk mondás nélkül alap, hogy nincs cigi sem a házban sem a kocsiban például.
Az én párom annyit nem dohányzik hogy a ruhájából ömöljön a cigiszag. Legfeljebb a kezén érzem egy kicsit egyèbként nem volt feltűnő az elején sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!