Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ma fogok randizni egy nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma fogok randizni egy nővel de nagyon dohányzásellenes, hogyan jöjjek ki jól ebből a szituációból?

Figyelt kérdés

Már kb 2 hete beszélgetünk, és nyíltan ugye nem mondta ki, de vannak nagyon durva jelek, hogy nem bírja a bagót. Több dohányzásellenes tematikajú facebook csoportban is benne van, videólinkeket küld a dohanyzás káros hatásairól youtuberól, általában mindennap elsüt pár gúnyos poént a bagósokról. Illetve elméletileg az előző párjával ezért ment tönkre a kapcsolatuk.

Megértem, ha nem szereti a cigit, de többet foglalkozik ezzel a témával, mint maguk a cigisek.

Azt meg tudom tenni, hogy amíg vele vagyok, se előtte 1 órával nem gyújtok rá, hogy ne vegye észre a szagot, illetve erős parfümöt használok.

Na most, mivel szimpatikusak vagyunk egymásnak, ha ebből lesz valami komolyabb, akkor állandóan bújkálnom kell a cigivel?

ma 12:00
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
91%
Miért nem vagy őszinte és transzparens? Megmondod kerekperec, hogy te dohányzol, ő meg eldönti, hogy elfogadja-e vagy sem. Ha nem, akkor keresel olyat, akit nem zavar. Ennyi. Úgy utálom az ilyen sunyi hazug embereket…
ma 12:12
 2/22 anonim ***** válasza:
71%

Érdekes, hogy a leszokás eszedbe se jutott mint lehetőség.

De megnyugodhatsz, nem fog veled összejönni. Nyomhatsz te bármilyen parfümöt, büdös bagószagot nem nyomja el, mert azt érezni az emberi bőrön, izzadságban, nyálban, leheletben is.

ma 12:13
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy gyerek, és ő nem az anyukád. Miért bújkálnál? Mondd meg, hogy dohányzol. Ha őt annyira zavarja, hogy emiatt egyszer se hajlandó veled találkozni, akkor ennyi volt. Ha hajlandó és képes lennél csökkenteni, akkor lehet, hogy egyelőre elég, ha nem gyújtasz rá a jelenlétében, vagy hogy nem az orra alá fújod a füstöt. Beszélj vele nyíltan erről (is).
ma 12:18
 4/22 anonim ***** válasza:
87%

Jól sehogy. Légy vele őszinte!

Én is dohányzásellenes vagyok, de randizni se mennék dohányos emberrel.

ma 12:25
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellett volna 2 hétig húzni, hanem már az első pár alkalommal ezt átbeszélni.
ma 12:30
 6/22 A kérdező kommentje:

"De randizni se mennék dohányos emberrel."

Na, itt a válasz arra a kérdésre, hogy miért nem vagyok őszinte! Többször voltam őszinte ezügyben, és két nagyon kedves személyiséget vesztettem el emiatt, mivel bedobta a hisztit, hogy az neki nem jó.

Érdekes, régebben volt dohányzásellenes párom, de mivel nem mondtam el neki, és nem laktunk együtt, így fel sem tűnt!

ma 12:31
 7/22 A kérdező kommentje:
Úgy vettem észre, ez is inkább már divatból van, "ez a meghalok a cigi szagától." 2012-ig konkrétan rengeteg létesítmény belső területén is megengedett volt a dohányzás. Fele annyi ember sopánkodott.
ma 12:36
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem hiszti, hanem ennyi elvárás teljesen normális, ha valaki nem tolerálja a dohányzást, mert ő maga sem dohányzik. Nehogy azt hidd, hogy nem érzi meg rajtad. Én a volt férjemen is megéreztem, hogy mikor szokott vissza, mert allergiás is vagyok a cigifüstre az aszthmám miatt.

Ahogy például antialkoholista is vagyok és rendszeresen alkoholt fogyasztó férfival sem jönnék össze. Ez a társkereső adatlapomon is fent volt mindig.

ma 12:37
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Én dohányos vagyok, de teljesen megértem, hogy aki nem cigaretázik undorodik tőle és úgy tőlem is. Ez van. Vagy leteszed a cigit, vagy keressel olyan személyt aki szintén füstöl.
ma 12:40
 10/22 anonim ***** válasza:
+t
ma 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!