Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma fogok randizni egy nővel de nagyon dohányzásellenes, hogyan jöjjek ki jól ebből a szituációból?
Már kb 2 hete beszélgetünk, és nyíltan ugye nem mondta ki, de vannak nagyon durva jelek, hogy nem bírja a bagót. Több dohányzásellenes tematikajú facebook csoportban is benne van, videólinkeket küld a dohanyzás káros hatásairól youtuberól, általában mindennap elsüt pár gúnyos poént a bagósokról. Illetve elméletileg az előző párjával ezért ment tönkre a kapcsolatuk.
Megértem, ha nem szereti a cigit, de többet foglalkozik ezzel a témával, mint maguk a cigisek.
Azt meg tudom tenni, hogy amíg vele vagyok, se előtte 1 órával nem gyújtok rá, hogy ne vegye észre a szagot, illetve erős parfümöt használok.
Na most, mivel szimpatikusak vagyunk egymásnak, ha ebből lesz valami komolyabb, akkor állandóan bújkálnom kell a cigivel?
Érdekes, hogy a leszokás eszedbe se jutott mint lehetőség.
De megnyugodhatsz, nem fog veled összejönni. Nyomhatsz te bármilyen parfümöt, büdös bagószagot nem nyomja el, mert azt érezni az emberi bőrön, izzadságban, nyálban, leheletben is.
Jól sehogy. Légy vele őszinte!
Én is dohányzásellenes vagyok, de randizni se mennék dohányos emberrel.
"De randizni se mennék dohányos emberrel."
Na, itt a válasz arra a kérdésre, hogy miért nem vagyok őszinte! Többször voltam őszinte ezügyben, és két nagyon kedves személyiséget vesztettem el emiatt, mivel bedobta a hisztit, hogy az neki nem jó.
Érdekes, régebben volt dohányzásellenes párom, de mivel nem mondtam el neki, és nem laktunk együtt, így fel sem tűnt!
Ez nem hiszti, hanem ennyi elvárás teljesen normális, ha valaki nem tolerálja a dohányzást, mert ő maga sem dohányzik. Nehogy azt hidd, hogy nem érzi meg rajtad. Én a volt férjemen is megéreztem, hogy mikor szokott vissza, mert allergiás is vagyok a cigifüstre az aszthmám miatt.
Ahogy például antialkoholista is vagyok és rendszeresen alkoholt fogyasztó férfival sem jönnék össze. Ez a társkereső adatlapomon is fent volt mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!