Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Dohányzásellenesként meglehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dohányzásellenesként meglehet szokni egy olyan valakit aki dohányzik?

Figyelt kérdés
Nagyon nem bírom a cigarettafüstöt, meg ami ezzel jár, kellemetlen szájszag és íz. Volt élettársam anno rettentő toleráns volt, és letette miattam már az ismerkedésünkkor, igaz ő csak pár szálat szívott naponta. Azóta volt más kapcsolatom, ahol szerencsére nem dohányzott az illető, viszont most egy barátságnak induló kapcsolatban léptem át valakivel egy határt. Ő is dohányzik, szintén keveset és ezekre a töltött cigikre valahogy nem vagyok annyira allergiás, kevésbé fullaszt a füstje, de azért a szájíz itt is megvan, bár nem annyira hamúízű, és rágóval elég jól el tudja tűntetni. Viszont nemrégiben lefeküdtünk egymással, és mikor igazán belemelegedtünk akkor már éreztem a tüdejéből jövő hamuszagot, nem volt durva, de kicsit élményromboló.
2021. jún. 28. 15:09
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Ha zavar, akkor ez bizony nem fog elmúlni.
2021. jún. 28. 15:11
 2/8 anonim ***** válasza:
50%
Apám nem dohányzó. Felesége igen. Mégis jól megvannak együtt. Pedig szokta "szekálni" hogy ne cigizzen
2021. jún. 28. 15:11
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
Nem!!!
2021. jún. 28. 15:15
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha konkrétan zavar a cigiszag, -íz, akkor valószínűleg nem fogod megszokni, vagy max, úgy, hogy "hát, elviselem, mert "szeretem", de igazából zavar". Én is hasonlóképp vagyok, saját anyukámat néha elhajtom, hogy ne hajoljon olyan közel, amikor bűzlik a bagótól a szája, nem hiszem, hogy a páromtól el tudnám viselni hosszútávon, legalábbis ha napi szinten dohányzik, akkor tuti nem.
2021. jún. 28. 15:19
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én egészen addig azt hittem, hogy tudom tolerálni, amíg nem lett egy olyan párom, aki dohányzott. Nem volt hosszú a kapcsolat (nem emiatt), de azóta csak nem dohányzók jöhettek szóba.
2021. jún. 28. 15:47
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet.
2021. jún. 28. 16:24
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem biztosan zavarna. Nekem a szüleim dohányoznak és utálom, amikor rámjön a füst.
2021. jún. 28. 19:05
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet. Minden testnedve, mindennek a szaga dohány lesz. Szörnyen visszataszító. Lehet szerelmes vagy, de ha elmúlik a rózsaszín köd, akkor nem csak tőle, de még magadtól is undorodni fogsz, hogy vele tudtál lenni....
2021. jún. 29. 13:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!