Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma fogok randizni egy nővel de nagyon dohányzásellenes, hogyan jöjjek ki jól ebből a szituációból?
Már kb 2 hete beszélgetünk, és nyíltan ugye nem mondta ki, de vannak nagyon durva jelek, hogy nem bírja a bagót. Több dohányzásellenes tematikajú facebook csoportban is benne van, videólinkeket küld a dohanyzás káros hatásairól youtuberól, általában mindennap elsüt pár gúnyos poént a bagósokról. Illetve elméletileg az előző párjával ezért ment tönkre a kapcsolatuk.
Megértem, ha nem szereti a cigit, de többet foglalkozik ezzel a témával, mint maguk a cigisek.
Azt meg tudom tenni, hogy amíg vele vagyok, se előtte 1 órával nem gyújtok rá, hogy ne vegye észre a szagot, illetve erős parfümöt használok.
Na most, mivel szimpatikusak vagyunk egymásnak, ha ebből lesz valami komolyabb, akkor állandóan bújkálnom kell a cigivel?
Ha úgy érzed, hogy a dohányzás miatt buksz el potenciális kapcsolatokat, akkor ideje leszokni.
Ha a dohányzást el is fogadja, a hazugságot biztosan nem.
Ennyire nem nyomom durván, mint ez a nő, de nekem sem kell dohányzó pasi. A lebukás pedig garantált. Bűzlik tőle a bőr, a haj, a fogakon és az ujjakon is látszik, de még az izzadságságuk is büdösebb, a sperma meg rohadt undorító lesz tőle.
Nem véletlenül kizáró ok.
Ha ennyire egyszerű lenne megoldani, hogy előtte egy órával nem gyújt rá, meg több parfüm, akkor nem is zavarna, ha valaki bagózik. Na de zavar...
Te nem érzed magadon. Egyrészt megszoktad, másrészt oda a szaglásod. Apád lehet, hogy nem érzi, de lehet, hogy igen, csak nem akar megbántani. Viszont (remélhetőleg) vele nem kerülsz intim közelségbe, nem csókolóztok, nem veszi a farkad a szájába. Gondolom, azt azért a nőtől elvárnád...
Az egész hozzáállasod undorító egyébként. Az, hogy ennyire nem tartod tiszteletben a másikat, hogy hazugsággal indítasz, meg hisztinek nevezed, ha valakinek büdös. Nem tudom, minek neveznéd, hogy ha rám száll a füst, én meg pár perc után az öledbe hányok...
De előbb utóbb kiderül...nem értem meg sose az ilyen kamukat.
N 32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!