Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ma fogok randizni egy nővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma fogok randizni egy nővel de nagyon dohányzásellenes, hogyan jöjjek ki jól ebből a szituációból?

Figyelt kérdés

Már kb 2 hete beszélgetünk, és nyíltan ugye nem mondta ki, de vannak nagyon durva jelek, hogy nem bírja a bagót. Több dohányzásellenes tematikajú facebook csoportban is benne van, videólinkeket küld a dohanyzás káros hatásairól youtuberól, általában mindennap elsüt pár gúnyos poént a bagósokról. Illetve elméletileg az előző párjával ezért ment tönkre a kapcsolatuk.

Megértem, ha nem szereti a cigit, de többet foglalkozik ezzel a témával, mint maguk a cigisek.

Azt meg tudom tenni, hogy amíg vele vagyok, se előtte 1 órával nem gyújtok rá, hogy ne vegye észre a szagot, illetve erős parfümöt használok.

Na most, mivel szimpatikusak vagyunk egymásnak, ha ebből lesz valami komolyabb, akkor állandóan bújkálnom kell a cigivel?

ma 12:00
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
88%
Ha idővel megtudnám, hogy bagózol, két okból is dobnálak: mert bagózol, meg mert egy hazug sunyi megbízhatatlan alak vagy.
ma 12:42
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem hiszti, hanem nem egészséges ha passzívan szívja melletted valaki akarata ellenére, meg igazából érződik a ruhán, a lehelleten, látszódik a fogakon. Mindegy. Nézd, ha nem leszel őszinte a nővel, akkor végképp be fogja dobni a törölközőt, hogy ezt eltitkoltad. Ha meg annyira jól kijöttök, akkor vagy a leszokást választod és őt vagy a cigit. De titkolni nem szabad ismerkedésnél, meg amúgy is felesleges mert rájön.
ma 12:43
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Ha úgy érzed, hogy a dohányzás miatt buksz el potenciális kapcsolatokat, akkor ideje leszokni.

Ha a dohányzást el is fogadja, a hazugságot biztosan nem.

Ennyire nem nyomom durván, mint ez a nő, de nekem sem kell dohányzó pasi. A lebukás pedig garantált. Bűzlik tőle a bőr, a haj, a fogakon és az ujjakon is látszik, de még az izzadságságuk is büdösebb, a sperma meg rohadt undorító lesz tőle.

Nem véletlenül kizáró ok.

Ha ennyire egyszerű lenne megoldani, hogy előtte egy órával nem gyújt rá, meg több parfüm, akkor nem is zavarna, ha valaki bagózik. Na de zavar...

ma 12:47
 14/26 Misery ***** válasza:
100%
De te miért várod el másoktól, hogy elfogadják, hogy te dohányzol és miért nem várod el magadtól, hogy te is elfogadd, ha a másiknak ez kizáró ok? Nekem is kizáró ok és ha hazudnál erről, még képen is röhögnélek. Keress olyat, akivel mindenben passzoltok. Mi vagy te, királyfi, hogy téged mindenkinek instant el kell fogadnia?
ma 12:49
 15/26 A kérdező kommentje:
Hát, azt még megértem, hogyha valakinek az orra alá füstölnek, vagy benn a lakásban, az rohadt zavaró, ha a delikvens nem dohányzik. De például apám is leszokott már 10-12 éve, hozzá is rendszeresen járok, és mindig megjegyzi, hogy nem is érzi.
ma 12:51
 16/26 anonim ***** válasza:
67%
Meg itt részben arról is van szó, most nem a szag, meg a sárga fogak, hanem hogy roncsolod vele a tested. Én sem örülnék ha látnám, hogy a saját párom, hogy pusztítja önmagát úgy hogy abból elég komoly problémák is lehetnek. Lehet ez most ilyen túlaggódó, de én nem akarnám idő előtt temetni a párom csak azért mert mondjuk a cigi elviszi évekkel korábban. (Extrém példa)
ma 12:57
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Te nem érzed magadon. Egyrészt megszoktad, másrészt oda a szaglásod. Apád lehet, hogy nem érzi, de lehet, hogy igen, csak nem akar megbántani. Viszont (remélhetőleg) vele nem kerülsz intim közelségbe, nem csókolóztok, nem veszi a farkad a szájába. Gondolom, azt azért a nőtől elvárnád...

Az egész hozzáállasod undorító egyébként. Az, hogy ennyire nem tartod tiszteletben a másikat, hogy hazugsággal indítasz, meg hisztinek nevezed, ha valakinek büdös. Nem tudom, minek neveznéd, hogy ha rám száll a füst, én meg pár perc után az öledbe hányok...

ma 13:00
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

De előbb utóbb kiderül...nem értem meg sose az ilyen kamukat.

N 32

ma 14:08
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Aki aktívan füstöl mint a kemény annak az egész teste tele van vele kívülről is. Hiába mosakodsz, hiába mosod ki a fogaid akkor is lehet érezni. Mit nem lehet ezen felfogni? Hazudj neki nyugodtan úgyis érezni fogja. Ha meg annyira kell az a nő akkor szokj le róla! Ennyi.
ma 14:44
 20/26 anonim ***** válasza:
kémény*
ma 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!