Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy nő negyedik találkozóra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő negyedik találkozóra kirándulni hív, az mit jelenthet? Jelenthet e bármit?

Figyelt kérdés

okt. 29. 08:12
A kérdező szavazást indított:
Azt akarja szintet lépjetek és a természet intim közeg
Semmit, szereti a természetet, esélyed sincs
Bármi lehet, nem lehet ennyiből megállapítani
26 szavazat
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
98%
Hogy kirándulni szeretne veled.
okt. 29. 08:16
 2/20 anonim ***** válasza:
87%
Ha már van negyedik randi akkor nem gondolod hogy talán azért mert van esélyed? Komolyan manapság ezt is meg kell kérdezni?
okt. 29. 08:18
 3/20 gergelice16 ***** válasza:
93%

A kirándulás mióta jelent szexet? Nem is értem. Szép helyeken sétáltok, közben hallgatjátok a madarak csicsergését (ha vannak ilyen hidegben), illetve beszélgethettek órákon keresztül, jobban megismerhetitek egymást. Ez csak egy jó randi ötlet, semmi több.

De ha nagyon bele akarsz magyarázni valamit, akkor azt jelenti, hogy már megbízik benned annyira, hogy kettesben menjen veled valahova, vagyis hisz abban, hogy nem erőszakolod meg egy kietlen helyen. Remélem jól gondolja.

okt. 29. 08:20
 4/20 anonim ***** válasza:
95%

Valószínű komolyabb kapcsolatra gondolod, de lehetőleg ne rohand le egy rekettyésben, nem azért hívott el.

Aztán a franc tudja, vannak kiéhezett nők is...

Légy inkább diplomatikus.

okt. 29. 08:22
 5/20 A kérdező kommentje:

2-es sajnos igen ,rengeteg a játszma. Nem lehet tudni mire megy ki a játék mindenesetre egy kirándulás már azért meghittebb, én azt gondolom így talán ez már jelent valamit.

Nyilván nem felhívás a keringőre de talán egy intimebb atmoszféra.

okt. 29. 08:23
 6/20 anonim ***** válasza:
25%
Elsőnek mi is erdőbe mentünk randizni ahol max kutya séltátatás volt tehát kevés ember volt arra. Nekem nagyon izgalmas volt hogy bármikor megláthat minket valaki de persze én elég nyílt vagyok nem okozott gondot az első randin mindent is csinálni :D azóta is együtt vagyunk.
okt. 29. 08:30
 7/20 A kérdező kommentje:
6-os nem szexkapcsit keresek!!
okt. 29. 08:31
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Várjunk egy percre! Az sem tiszta köztetek, hogy randiztok-e? Barátilag vagytok egymással és kérded, hogy akar-e valamit?
okt. 29. 08:33
 9/20 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem azt jelenti, hogy kirándulni akar veled, de nem vagyok benne biztos.
okt. 29. 08:34
 10/20 anonim ***** válasza:
79%
Ha neked az én történetemből az jött le hogy szexkapcsolatban élek akkor nagyon sajnálom azt a lányt hogy ennyire buta pasival randizik...
okt. 29. 08:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!