Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Negyedik randin nem túl tolakodó rákérdezni a másik félnél, hogy pontosan milyen elképzelései vannak velem kapcsolatban?
Ezt a kérdést hagyd még későbbre.
Most inkább csak azt kérdezd meg tőle milyen céljai vannak?
"Most lesz a negyedik randink egy sráccal, és nekem eddig nagyon szimpatikus, vannak elképzeléseim a jövőről és én szeretném komolyabbra fordítani a dolgokat"
Az oké, hogy szimpatikus, de elképzelések? Alig ismered. Ismerd meg jobban, lásd különböző szituációkban hogyan reagál. Szerintem egyenlőre győződj meg róla, hogy eleve milyen szándékai vannak, komoly kapcsolatot keres e. A többi majd kiforrja magát. Randizzatok, aztán ha már mindketten biztosak vagytok egymásban, összejöttök.
Nagyon türelmetlen vagy!
Tán csak nem gondolod, hogy összeadva kb 10-15 óra beszélgetés elegendő, hogy megismerjen, és elképzelései is képződjenek veled kapcsolatban?
Most az az elképzelése, hogy ismerkedtek. Minél változatosabb élethelyzetekben: séta, mozi, kiállítás, színház, buli, étterem, kisebb társaság, kirándulás, stb.
Kiderül, hogy tudsz-e viselkedni. Csámcsogsz, túrkálsz a szádban, nem mosol kezet wc után, teleszájjal beszélsz, csak magadról beszélsz, nem nézel a szemébe, mikor hozzá beszélsz…. Stb.
Vagy az ellenkezője: kultúrember vagy.
Van-e humorod, vagy korlatolt vagy, mint a nyúlketrec?
Szóval, ha megismertétek egymást, még az is csak a kezdet, hol van még, hogy tervezne-e veled akár rővid távú jövőt?
Igazad van.
"nem mosol kezet wc után"
Hát igen mostanában volt itt pár ezzel kapcsolatos kérdés.
Egyikben a kérdező azt taglalta, hogy a párja előszeretettel hanyagolja a fogmosást, másik kérdésben pedig a wc utáni kézmosással nem volt jóba az illető.
Hát szomorú, hogy ez valakinek nem alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!