Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Negyedik randin nem túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Negyedik randin nem túl tolakodó rákérdezni a másik félnél, hogy pontosan milyen elképzelései vannak velem kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Most lesz a negyedik randink egy sráccal, és nekem eddig nagyon szimpatikus, vannak elképzeléseim a jövőről és én szeretném komolyabbra fordítani a dolgokat, de az ő elképzeléseit annyira nem tudom egyelőre. Nem lenne túl hirtelen ha eléállnék a kérdéssel következő alkalommal, hogy akkor pontosan mi is van köztünk jelenleg?

2023. febr. 3. 22:21
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem nem tolakodó. Nyugodtan kérdezz rá, hogy milyen tervei vannak, vagy mit szeretne. Sok sikert!
2023. febr. 3. 22:26
 2/10 anonim ***** válasza:
85%
Ne azt kérdezd meg hogy milyen tervei vannak veled kapcsolatban mert téged még nem is ismer. Én villággá is szaladnék egyből ha ezzel letámadnál. Arról beszélgethettek hogy ki hogyan képzeli a jövőjét. Ha az elképzelések összhangban vannak az már bíztató.
2023. febr. 3. 22:41
 3/10 anonim ***** válasza:
91%

Ezt a kérdést hagyd még későbbre.

Most inkább csak azt kérdezd meg tőle milyen céljai vannak?

2023. febr. 3. 22:45
 4/10 anonim ***** válasza:
89%
Fiatalabb koromban megtettem, ma már nem kérdezném meg. Aggódjon ő, hogy én mit akarok tőle, hogy ő elég jó-e nekem. Én közben csendben megfigyelek és ha telik-múlil az idő, de ő nem hozza elő a témát, ellenben már meg akarna fektetni, akkor levonom a következtetéseket.
2023. febr. 3. 23:17
 5/10 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem éppen időben vagy a negyediken!
2023. febr. 4. 14:21
 6/10 anonim ***** válasza:
69%

"Most lesz a negyedik randink egy sráccal, és nekem eddig nagyon szimpatikus, vannak elképzeléseim a jövőről és én szeretném komolyabbra fordítani a dolgokat"

Az oké, hogy szimpatikus, de elképzelések? Alig ismered. Ismerd meg jobban, lásd különböző szituációkban hogyan reagál. Szerintem egyenlőre győződj meg róla, hogy eleve milyen szándékai vannak, komoly kapcsolatot keres e. A többi majd kiforrja magát. Randizzatok, aztán ha már mindketten biztosak vagytok egymásban, összejöttök.

2023. febr. 4. 16:13
 7/10 anonim ***** válasza:
79%
Ne úgy képzeld, hogy veled. Veled még nem kell, hogy tervezzen. Hanem általánosan, neki milyen vágyai vannak. Szeretne-e komoly kapcsolatot?.. hH esetleg még erről sem beszéltetek... nagy koppanás tud lenni, amikor mismásolnak hogy hát, ők még nem biztosak benne, mert most volt egy komoly kapcsolatuk, bla bla... csak szórakozni akarnak rövid időre..., aztán te belemész, hogy jaj majd megjön az ihlet, aztán nem haladtok sehová, soha.
2023. febr. 6. 23:15
 8/10 anonim ***** válasza:
86%

Nagyon türelmetlen vagy!

Tán csak nem gondolod, hogy összeadva kb 10-15 óra beszélgetés elegendő, hogy megismerjen, és elképzelései is képződjenek veled kapcsolatban?

Most az az elképzelése, hogy ismerkedtek. Minél változatosabb élethelyzetekben: séta, mozi, kiállítás, színház, buli, étterem, kisebb társaság, kirándulás, stb.

Kiderül, hogy tudsz-e viselkedni. Csámcsogsz, túrkálsz a szádban, nem mosol kezet wc után, teleszájjal beszélsz, csak magadról beszélsz, nem nézel a szemébe, mikor hozzá beszélsz…. Stb.

Vagy az ellenkezője: kultúrember vagy.

Van-e humorod, vagy korlatolt vagy, mint a nyúlketrec?

Szóval, ha megismertétek egymást, még az is csak a kezdet, hol van még, hogy tervezne-e veled akár rővid távú jövőt?

2023. febr. 7. 18:11
 9/10 anonim ***** válasza:

Igazad van.

"nem mosol kezet wc után"

Hát igen mostanában volt itt pár ezzel kapcsolatos kérdés.

Egyikben a kérdező azt taglalta, hogy a párja előszeretettel hanyagolja a fogmosást, másik kérdésben pedig a wc utáni kézmosással nem volt jóba az illető.

Hát szomorú, hogy ez valakinek nem alap.

2023. febr. 7. 18:25
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Na gondolom van loveja amivel felepitethetned a te jovodet..
2023. febr. 8. 07:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!