Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Negyedik randi után bunkóság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Negyedik randi után bunkóság SMS-ben szakítani ?

Figyelt kérdés

Az egész 1,5 hétig tartott mégis én vagyok a gerinctelen szar ,amiért nem volt kedvem személyesen megmondani h nem érzek semmit és nem is fog kialakulni részemről.

Nem értem nem évekről beszélünk …

Megkaptam az érzelmi manipulációt is h nem merek elé kiállni és h biztos takargatnivalóm van mindezt egy bunkó stílusba csomagolva nem volt előtte mit rejtegetnem egyszerűen kínosnak éreztem volna a talit

Hozzáteszem a hosszabb kapcsolataimat mindig személyesen zártam le

2023. aug. 12. 08:52
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
Nem bunkóság.
2023. aug. 12. 08:54
 2/9 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem nem az.
2023. aug. 12. 09:12
 3/9 anonim ***** válasza:
73%
Nem bunkóság. Hasonlót kaptál volna tőle, ha elé állsz, és úgy mondod meg.
2023. aug. 12. 09:19
 4/9 anonim ***** válasza:
80%
Kapcsolatot sms-ben lezárni bunkóság. Viszont négy randi még nem kapcsolat, az még csak ismerkedés. Amúgy meg nem tökmindegy mit gondol rólad? Ugyse találkoztok többé.
2023. aug. 12. 10:06
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én nőként igyekeztem még a pár alkalmas ismerkedést is személyesen lezárni, ha megoldható volt. Egyszerűen így éreztem tisztességesnek a másikkal szemben. Lehet nem jött be mégsem a lénye, de emberként tekintettem rá, aki megérdemli a tiszteletet.Az egy dolog, hogy csak kevés ember gondolja ezt ugyanígy.

Nem kellett ezt egyébként hosszúra sem nyújtani. Elmondtam, aztán hazamentem. A többi már nem az én dolgom volt.

2023. aug. 12. 10:13
 6/9 anonim ***** válasza:
43%

Komoly baj lehet a fejedben, ha ezért egy kérdést írtál ki.

Nem gáz, korrektül megmondtad, hogy mi a helyzet.

2023. aug. 12. 15:58
 7/9 A kérdező kommentje:

6

Mindig az a bolond aki mondja ;)

2023. aug. 12. 19:26
 8/9 anonim válasza:
Minimum hanghívás. Sms-ben bunkóság.
jan. 9. 17:18
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha kezdeti kapcsolatnak tituláltátok, akkor márpedig bunkóság. Úgyhogy baj van azokkal is, akik szerint nem az. Minimum telefonon vagy videóban kellett volna, ha távolság által nem volt más lehetőség. Viszont van az érmének másik oldala, amit bosszúból csinált a másik fél.

35/F

jan. 9. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!