Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bunkóság sms-ben szakítani?
Figyelt kérdés
Ha vége akkor vége, felesleges direkt azért találkozni hogy kimondjuk hogy vége. Lenne jobb dolgom is mint hogy utazzak egy darab mondatért.2012. jún. 11. 16:11
1/24 anonim válasza:
talán tudni akarja miért akarsz vele szakítani?! ha együtt voltál vele és rádszánt pár évet, vagy hónapot akkor minimum hogy elmondod élőben...
2/24 Problem? válasza:
Mert személytelen ha együtt jó volt legalább ennyivel tiszteld meg ha már dugni stb.. jó volt.
3/24 anonim válasza:
Mert úgy ferr, hogy személyesen az a gyávaság jele az sms vagy más egyéb. De, ha végűlis nem volt soha semmi érzelem a részedről és a kapcsolat is egy kula volt akkor meg mindegy.
4/24 anonim válasza:
Nem érdemes élőben szakítani. Egyszer mentem bele, a csaj jelenetet rendezett. Kell a fenének ez a macera..
25/F
5/24 anonim válasza:
Megírhatod neki, utána úgyis visszahív :DDDDD
6/24 Csegi89 válasza:
Neked jó lenne ha sms-ben szakítanának veled?
7/24 anonim válasza:
Ennyi tisztesség legyen benned,, hogy a szemébe nézel!
8/24 A kérdező kommentje:
minek tisztesség ha nem lesz közünk egymáshoz? akkor már úgy is mindegy
2012. jún. 11. 16:20
9/24 anonim válasza:
Ha szakítanak velem akkor nem igazán vagyok kíváncsi a másikra. Az oka meg pláne nem érdekel hogy kivel hogy kefélt félre (A nők csak akkor szakítanak ha bevan biztosítva a következő, kivéve ha nagyon súlyos hibákat vétesz, pl vered de én nem szoktam ilyeneket tenni. Ez a tulajdonságuk korral erősödik)
10/24 anonim válasza:
Mert annyi tisztesség kéne hogy legyen az emberben hogy a másik szemébe mondja hogy vége és hogy miért. Smsben szakítani olyan mintha soha semmit nem jelentett volna az egész kapcsolat neked.
Engem 11 hónap után dobtak smsben és még csak utaznia sem kelett volna, csak megvárni míg hazamegyek ugyanis nyaraltam.
Sztem aki smsben szakít az egy gyáva, tisztességtelen ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!