Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bunkóság sms-ben szakítani?
Figyelt kérdés
Ha vége akkor vége, felesleges direkt azért találkozni hogy kimondjuk hogy vége. Lenne jobb dolgom is mint hogy utazzak egy darab mondatért.2012. jún. 11. 16:11
11/24 anonim válasza:
Nem tisztességtelen, csak nem kíváncsi a hisztire és a macerára..
12/24 anonim válasza:
10 vagyok. Soha nem csaltam még meg senkit. 2 éves kapcsolatból is úgy léptem ki h nem volt másik. És igenis a szemébe mondtam h miért, mert hiába nincs közünk egymáshoz többet, akkor is tudja csak az igazat. Én is rüheltem ha kamu dumával dobtak. A tisztesség meg nem a másiknak hanem neked kéne h számítson. Ezzel le is írtad h milyen ember vagy
13/24 anonim válasza:
még mindíg 10. Még annyit h 22 éves vagyok. Ezt a "korral erősödik" beszólásra
14/24 anonim válasza:
a 22 még picike. 25 fölött kezdenek a nők társfüggők lenni.
15/24 anonim válasza:
Nézd, a többség elvárja, hogy személyesen szakíts vele, hiszen annyit megérdemelnek. De a tiéd is egy jó pont. Szerintem teljesen mindegy, de ha "gerincesebb vagy" állj elé.
16/24 A kérdező kommentje:
Nem vagyok sunyi, inkább csak lusta meg racionális.
2012. jún. 11. 16:29
17/24 anonim válasza:
14. Lehet h szerinted fiatal vagyok, de ha hiszed ha nem az ilyenek nem a kortól függenek. Az első kapcsolatomtól kezdve szinte mindíg volt valakim és ha éppen nem akkor nem éreztem jól magam, de egyszerre két pasim sosem volt. Azt nem mondom el h most milyen kapcsolatban vagyok, mert nem vagyok kiváncsi a jóslatokra meg a beszólásokra
18/24 anonim válasza:
Van egy sanda gyanúm hogy a lovagod legalább 32 :D
20/24 anonim válasza:
Hát, mert egy gyáva gerinctelen patkány vagy ha nem mersz odamenni és szakítani ,csak sms-ben. Legyen benned 1 kis tartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!