Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Amikor kimutatja valaki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor kimutatja valaki a foga fehérjét, akkor már tulajdonképpen szakitani akar?

Figyelt kérdés

Amikor már lehullik az álarc, megengednek maguknak olyan dolgokat is amivel a másiknak rosszat tesz okoz, esetleg bunkó, vagy bármi.

Amikor előtör az igazi énje, semmi tartása, nem fogja már magát vissza, hanem abszolut önmagát adja már, ha tetszik a másiknak, ha nem. Ha tolerálja a másik, ha nem.

Aztán meg csodálkoznak, ha a másik lelép. És újabb esélyekért könyörögnek, es aztán még egyszer eljátszák ugyanazt.

Miért várják azt, hogy a másik tokeráljon mindent(bunkózást, alázást, stb?)

(Nem megcsalásos téma, hanem amikor valóban pedig a párjával akar lenni, akkor miért nem vigyáznak a kapcsolatra?)

2022. jún. 3. 08:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy szakítani akar, hiszen vannak akik szeretnek talonban tartani, birtokolni. Aki bunkó, nincs tartása azzal nem akarok együtt lenni.

Második mondatod nem tudom értelmezni, mert szerintem olyan személlyel lehet hosszútávon együtt élni, akivel nem kell megjátszani magad, hanem önmagad lehetsz. Ez viszont nem jelenti azt, hogy bunkó vagy, alázod és nem tolerálod a másikat.

2022. jún. 3. 08:23
 2/13 A kérdező kommentje:

Én általában ugy vagyok kapcsolatban ha tudnék is bunkó lenni a párommal, mégsem mernék az lenni soha, nehogy elveszítsem. Féltem, óvom, vigyázok arra akit szeretek.

Viszont mások simán elkövetnek bármit a másik ellen, nem egyszer nem kétszer ugy, hogy tudják azt hogy kockáztatják a szakitást is ezzel. Vagy az ilyenek olyat keresnek valójában, akik mindent tűrnek?

2022. jún. 3. 08:30
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem
2022. jún. 3. 08:35
 4/13 A kérdező kommentje:
Ha meg nem, akkor miért nincs tartásuk, hogy nem bántom(meg)a pàromat, nehogy elhagyjon?
2022. jún. 3. 08:41
 5/13 anonim ***** válasza:

Hát szerintem az az ideális, ha senki nem bunkó, szimplán csak azért, mert ha a másik hibázik is, nem lát mögé rosszindulatot, hanem úgy áll az emberekhez, hogy megteszik, amit csak tudnak.

Csak nagy átlagban az elvárások záporoznak megértés helyett.

2022. jún. 3. 08:42
 6/13 A kérdező kommentje:
Miért nincs gát, önkontroll, ha tudják azt, hogy enélkül elveszítik a masikat, akit nem akarnak elveszíteni?
2022. jún. 3. 08:43
 7/13 anonim ***** válasza:

Ilyen a személyisége, így szocializálódott.

Biztos veled is történt már olyan az életben, hogy utólag bántad meg. Akkor miért hiányzott belőled a gát, önkontrol? Ugyanaz a válasz a kérdésedre.

2022. jún. 3. 08:59
 8/13 anonim ***** válasza:

Szerintem akkor durvul el a kommunikáció, amikor a másik nem hajlandó tenni, ezért egyre durvábban fejezi ki magát, mert elege van. Ezt magamon is észre vettem és másokon is. Csak úgy rögtön elsőre, hasracsapás szerűen én sem vagyok paraszt. Az már megint más kérdés hogy az alapvető normális beszédért kell könyörögni úgy, hogy az egyik fél mindent megtesz és megadja a tiszteletet, és vissza ezt már nem kapja.

Az exem is tahó, bunkó tudott lenni, és akkor haragudtam is rá amiért úgy beszél velem ahogy, de utólag rá kellett jönnöm hogy amikor szépen beszélt velem akkor meg nem csináltam semmit sem, és igaza volt. Próbált rá venni hogy dolgozzak normális helyen ahol megbecsülnek, nem használnak ki, szabad is tudok lenni, van normális beosztásom és rendes fizetésem, és miután nem váltottam kezdett bedurvulni és igaza is volt. Sokszor hanyagoltam a munkám miatt, meg hogy úgy beszélt velem, de oka is volt, mert nem rögtön kezdte el hanem mikor elege lett. Ha akkor teszek érte és nem teszem az agyam hanem észre veszem hogy jót akar nekem akkor még most is együtt lennénk.

2022. jún. 3. 09:01
 9/13 A kérdező kommentje:

Sokakban van önvád a masik miatt. Bennem nincs.

Alaptalan féltékenykedésekről van pl szó.

Ártatlan vagyok hű és korrekt. Mégis féltékeny és kegyetlenül mantrázza, terrorban tart stb.

Úgy hogy mindent megteszek a bizalmáért pedig. Mindenrol beszémolok mint a gps mikor hol vagyok, szinte már beteges amiket kér ahogy kontroll alatt tart.

Es ezek mellett nemhogy alaptalanul vádol, de "fenyít",fenyeget, félelemben tart.

És nem tudom hanyszor megigéri hogy visszafogja magát, oróbál bízni, de akkor is felhoz ilyen alkalmakkor 1 evvel ezelotti dolgokat is (szóbaálltam 3 férfival amit ò flörtnek ítélt meg), amiket már akkor es ott is megbeszéltunk, 1 hónap, 3 honao múlva is megbeszéltük, de még egy év mulva is képes ugyanazokon problémázni.

Plusz ha hibáztam volna SE érdemli meg egy másik ember a bunkózást, fenyegetést, terrort sem.

2022. jún. 3. 09:11
 10/13 A kérdező kommentje:
*próbál bízni
2022. jún. 3. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!