Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti is éreztétek már azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is éreztétek már azt, hogy tulajdonképp senki sem kíváncsi rátok, a gondolataitokra, senki sem akar igazán megismerni?

Figyelt kérdés
Mindenki csak felszínesen érdeklődik, a válasz legyen minél rövidebb. És csak a saját céljaik elérése motiválja őket, te csak akkor kerülsz képbe, ha emiatt szükség van rád, használhatnak valamire.
2018. dec. 16. 14:46
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
83%
Igen, általában akkor szoktam kelleni az embereknek, ha szükségük van valamire.
2018. dec. 16. 14:49
 2/37 anonim ***** válasza:
39%

Nem jellemző. Akiknél ilyet tapasztalok, azt gyorsan le is építem a kapcsolati körömből.

A hiba benned van, ha az emberek így viselkednek veled. Tudod a kapcsolataink tükröt mutatnak nekünk. Másokra mutogatás helyett inkább azt kérdezd meg, hogy te mikor voltál felszínes és érdektelen másokkal?

2018. dec. 16. 14:49
 3/37 anonim ***** válasza:
78%
Igen, szoktam ilyet érezni. De nem megyek ettől a falnak, majd csak lesz olyan, aki igazán meg akar ismerni.
2018. dec. 16. 14:50
 4/37 anonim ***** válasza:
47%
Nem, soha.
 5/37 anonim ***** válasza:
73%

Igen, egy ideje elég gyakran. Csak módjával agyalni rajta, mert nyomasztó tud lenni.

32/f

6/37 anonim ***** válasza:
80%
Azt érzem, hogy az pár ember, akinek tenyleg fontos vagyok és nekem is fontosak érdeklődnek irántam és számítok nekik, akik meg csak onnan tudnák, hogy mikor kell boldog szülinapot írni, mert a facen kaptak értesítőt, azokra nem szánok sem időt, sem energiát. Nekem ez így tökéletes.
2018. dec. 16. 14:53
 7/37 anonim ***** válasza:
77%

az emberek nagyresze ilyen, nem tudom hol elnek azok a kommentelok, akikkel ez nem esik meg vagy a "te hibad".

vannak olyan kozegek, ahol tobb felszines ember van (mint a szakban, amit en valasztottam) es vannak, ahol kevesebb. ez millio dologtol fugg, nalunk megy a versenges es lent akarod tartani, akit lent lehet, hogy te kerulj elobbre. ha valami langyos vizben ucsorogsz, akkor nagyobb az eselye, hogy nem leszel kihasznalva, mert nincs mire...

de mint mondtam, az emberek nagyszazaleka ilyen, es megsem elhetsz elszigetelve, foleg ha DOLGOZOL, hogy te most nem tartod a kapcsolatot a "toxikus emberekkel".

2018. dec. 16. 14:59
 8/37 anonim ***** válasza:
45%
#2, pl családtagot hogy építs le, ha csak akkor keres ha kell neki valami? Könnyű dobálózni itt ilyenekkel. De ha benne lennél nem írnád ezt.... idegent ki lehet zárni az életből, de sajna egyre gyakoribb hogy az épít le akivel tartanod kell a kapcsolatot.
2018. dec. 16. 15:00
 9/37 anonim ***** válasza:
34%
Nem.
2018. dec. 16. 15:01
 10/37 A kérdező kommentje:

"A hiba benned van, ha az emberek így viselkednek veled. Tudod a kapcsolataink tükröt mutatnak nekünk. Másokra mutogatás helyett inkább azt kérdezd meg, hogy te mikor voltál felszínes és érdektelen másokkal?"

Semmikor. Én felköszöntöm őket, írok nekik levelet, néha felhívom őket 1-2 percre, csak hogy elmondjam nekik, hogy pl találtam egy jó könyvet a biogazdálkodásról, amibe szeretnének belevágni stb. A problémáim megoldom magam, vagy szakembert hívok, aki pénzért megoldja. De az én kedveskedésemre szinte minden esetben mentegetőzés a válasz, hogy el vannak havazva, de milyen jó, hogy írtam, telefonáltam stb. épp most gondoltak rám... Aztán rohanniuk kell, mert fontos dolguk van. Az én telefonom csak akkor csörren meg, ha kell valami. Olyankor megy a mizújs veled, de már elintézem annyival, hogy minden oké, és veletek? Aztán gyorsan rátérnek a lényegre, tudnék-e vigyázni a gyerekre, nincs-e véletlen ez meg az nekem, mert szeretnék kölcsönkérni, stb.

2018. dec. 16. 15:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!