Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is éreztétek már azt, hogy tulajdonképp senki sem kíváncsi rátok, a gondolataitokra, senki sem akar igazán megismerni?
Figyelt kérdés
Mindenki csak felszínesen érdeklődik, a válasz legyen minél rövidebb. És csak a saját céljaik elérése motiválja őket, te csak akkor kerülsz képbe, ha emiatt szükség van rád, használhatnak valamire.2018. dec. 16. 14:46
31/37 A kérdező kommentje:
15: Ez nekem újdonság volt, köszi hogy megmutattad. :)
2018. dec. 16. 21:53
32/37 A kérdező kommentje:
26: Én is ezt látom. Sokszor mások élete olyan sivárnak tűnik az enyémhez képest, el se tudom képzelni, hogy tudnak úgy vegetálni. Munka, tv, kaja, alvás... De gondoltam már arra is, hogy lehet csak nem látok rá elég mélyen, mert "belül élnek inkább", ezért tűnik kívülről unalmasnak. Szeretnék ebben hinni.
2018. dec. 16. 21:59
33/37 anonim válasza:
Stressz problemak leterhelik őket. Rajon mèg az onzoseg, meg h nem vallás szerint élnek.
Beszélj velük őszintén.vaagy ha kell nekik valami te is kérj vmi szíve ssevet és majd ráunnak.
34/37 A kérdező kommentje:
Én nem szeretek szívességet kérni, inkább megoldom máshogy.
Érdekes, mert pl vidéken ez a törődést jelenti a másikkal: áthívja a szomszédot, hogy segítsen fát vágni, cserébe átmegy amikor csempézni kell a fürdőszobát, amaz jön kölcsönkérni a fűkaszát, de holnap hoz egy kis gázolajat
2018. dec. 16. 22:40
35/37 anonim válasza:
Azért kérj szivesseget h. Érezzék ez oda vissza működik!
36/37 anonim válasza:
Alapmű az élet problémáira: [link]
37/37 anonim válasza:
Különböző szeretetnyelvek.....?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!