Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti is éreztétek már azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is éreztétek már azt, hogy tulajdonképp senki sem kíváncsi rátok, a gondolataitokra, senki sem akar igazán megismerni?

Figyelt kérdés
Mindenki csak felszínesen érdeklődik, a válasz legyen minél rövidebb. És csak a saját céljaik elérése motiválja őket, te csak akkor kerülsz képbe, ha emiatt szükség van rád, használhatnak valamire.
2018. dec. 16. 14:46
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
68%
Túl magasak az elvárásaid és nem a megfelelő emberek vannak körülötted. Ez megérne egy beszélgetést, de ha elérsz oda ahova tényleg menni akarsz, akkor ezek a problémák megszűnnek.
2018. dec. 16. 15:10
 12/37 anonim ***** válasza:
35%

A barátokat is meg kell tudni válogatni kérdező. Állj a sarkadra és ne hagyd magad kihasználni.

Hogy élnek ezek az emberek?

Itt a földön. Az a titka, hogy azt csinálom, amit szeretek és érdekes módon a sors is elénk teszi azokat, akikkel kölcsönös a barátság, kapcsolat.

2018. dec. 16. 15:27
 13/37 anonim ***** válasza:
6%
Igen, de mondjuk én sem vagyok kiváncsi senkire. Nincs rá igényem, hogy bárkit is megismerjek közelebbről. Szexen kivül mit kezdjek egy másik emberrel. A szexhez meg nem kell a másikat mélyrehatóan ismerni.
2018. dec. 16. 15:35
 14/37 anonim ***** válasza:
15%
Igen, és mivel alapvetően altruista jellem vagyok, jól meg is jártam sokszor. Változni már nyilván nem fogok, de igyekszem kerülni az embereket, helyzeteket.
2018. dec. 16. 15:40
 15/37 anonim ***** válasza:
17%

Hátha valakinek hasznára válik:

Az altruizmus populáción belüli, egyedek közti interakció, mely során egy egyed akár saját kárára is segíti egy fajtársát. A viselkedésforma előfordulási gyakorisága nagyjából egyenes arányban áll a genetikai hasonlósággal, így leggyakrabban az egy családba tartozó egyedek közt nyilvánul meg. Rokonsági kapcsolat nélkül is előfordul, ami evolúciós szempontból a reciprokális altruizmussal magyarázható.

2018. dec. 16. 15:41
 16/37 anonim ***** válasza:
23%
hálistennek akkor sem szoktam senkinek se az eszébe jutni :)
2018. dec. 16. 15:45
 17/37 hylasz válasza:
11%

Jo, lenyeges kerdes! Ezt en is erzem. De a hiba tenleg bennünk van. (... ha nem lenne, ez a kerdesünk se lenne)

Valahogy igy: ... igaz, hogy neked (nekünk (is) kell erdeklödni a masik irant. Akkor olyan emberekket eszlelünk,

1) akiket alig erdekel valami, valaki es igy te (mi) se. Ezek töled (tölünk) elmenyt, szorakoztatast, sexet stb. akarnak, ameddig ezt kapjak rendben.

2) Aztan olyanok, akiknek mar van sajat8!) erdeklödesük es erröl beszelnek veled (velünk) es (ugy mint te) fel is ajanlanak pld. egy könyvet olyan temarol ami ÖKET erdekli neked (nekünk). Igazabol ezeket se erdekelsz (erdekelünk)

3) Aztan olyanok akiket igazan erdeklünk, de hamar rajönnek, hogy nincs tul sok erdekes bennünk ... ;) Ezekböl valaszthatsz (valaszthatunk ... vagy van meg ... ?)

2018. dec. 16. 15:58
 18/37 Pumukli alfahím ***** válasza:
9%
Szoktam segíteni embereken,ha kell ez vagy az,nem utasítom vissza őket.Pl ha veszek valamit és egy idő után megunom,akkor odaadom olyanak akinek szüksége van rá vagy nem telik neki.Adtam már oda jó állapotban lévő elektronikai dolgokat.Ha nekem kell segítség,akkor mindig segítenek nekem ahol tudnak.Olyan is volt aki sokszor kihasznált,de vele évek óta nem beszélek,éppen ezért.Ja és rokon.
2018. dec. 16. 16:00
 19/37 anonim ***** válasza:
32%

Vettem már észre egy párszor.

Amúgy az a legrosszabb, amikor valakit kezdetben érdekelsz (amíg meg nem kapott, by the way), utána meg leszar.

Annál már jobb, ha kezdetben is leszar. Xd

2018. dec. 16. 16:02
 20/37 anonim ***** válasza:
12%

Tizenkilenceske, de ezekben a játszmákban ami sokszor mégcsak nem is tudatos, éppen ez a lényeg. A kihasználó fél nem tud nem is akar elküldeni azonnal, neked kell erőt gyűjteni, ez sokszor akár több évis lehet, és elmenekülni.

Gondolom ez mind mind a faj fennmaradását célozza, az egyén érzékenysége, pusztulása nem hatja meg a biológiát.

2018. dec. 16. 16:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!