Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor kimutatja valaki a foga fehérjét, akkor már tulajdonképpen szakitani akar?
Figyelt kérdés
Amikor már lehullik az álarc, megengednek maguknak olyan dolgokat is amivel a másiknak rosszat tesz okoz, esetleg bunkó, vagy bármi.
Amikor előtör az igazi énje, semmi tartása, nem fogja már magát vissza, hanem abszolut önmagát adja már, ha tetszik a másiknak, ha nem. Ha tolerálja a másik, ha nem.
Aztán meg csodálkoznak, ha a másik lelép. És újabb esélyekért könyörögnek, es aztán még egyszer eljátszák ugyanazt.
Miért várják azt, hogy a másik tokeráljon mindent(bunkózást, alázást, stb?)
(Nem megcsalásos téma, hanem amikor valóban pedig a párjával akar lenni, akkor miért nem vigyáznak a kapcsolatra?)
2022. jún. 3. 08:11
11/13 A kérdező kommentje:
Tehát ha nincs mibe belekötnie mert nem tud mert feddhetetlen vagyok es bizonyitok neki, akkor elővesz 1 évvel ezelőtti dolgokat veszekedni.amin már veszekedtünk nem egyszer.
2022. jún. 3. 09:15
12/13 anonim válasza:
Szerintem az említett esetnél már felmerül a kérdés, hogyha ilyen rossz a kapcsolat, úgy érzed nem becsülnek meg, bunkó, az évekkel ezelőtti problémákat még mindig nem sikerült megbeszélni, folyamatos a veszekedés, vita és bizalmatlanság, változásra nincs kilátás, pedig mindent megtettél, miért maradsz egy ilyen kapcsolatban? Mi az amit nyújt, hogy mellette maradj? Kényelem, pénzügyi problémák, nem becsülöd magad többre?
13/13 anonim válasza:
Leírom amit én tennék, mert szerintem egyszerű. Mondd azt neki, hogy szeretnél vele beszélni. Csakis higgadtan de nyomatékosan el mondod neki, hogy nem tudsz úgy élni hogy féltékenykedik ok nélkül. Felsorolod neki a tényeket, hogy mindenről beszámolsz, gps alapján is látja merre vagy, és ha ez továbbra is így marad akkor te elmész, ott hagyod őt. A hangos kijelentéseket kerüld, hogy pl elhagyod aztán vissza is táncolsz, vagy ha nem teszed ki csak beszélsz vele aztán megy minden ugyan úgy, mert így nem fogja tisztelni a határaidat. Amit kijelentesz az legyen is úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!