Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Negyedik randin,hogy köszönjek el a sráctól?
Eddig az első randevú kivételével (először is felajánlotta, de nem szeretek idegenek mellé beülni autóba, pl. volt hogy barátitársasággal mentünk valahovaés barátnak a barátjaült a volánnal,akit nem ismertem és halálfélelmem volt végig, pedig nomálisan vezetett) minden alkalommal autóval hazahozott.Joggal feltételezem, hogy legközelebb is autóval fog hazahozni.
Ilyenkor olyan bénán érzem magam, megköszönöm a fuvart és már pattanok is ki a kocsiból. Budapesten lakunk, általában csak félrehúzódik, de nem parkol le rendesen, általában helye sem lenne. Pusziljam arcon? Nem fura, hogy ilyenkor csak kiugrom?
Csók, meg testi kontaktus történt már közöttünk.
A kocsiban amikor megérkezünk, és nem tud normálisan parkolni (mert az épület előtt mindig tele van), csak rip-rop kiszállok, és ilyenkor mintha ő sem azon lenne el, h hosszasan búcsúzkodjunk.
Nem tudom mi fér bele, amikor ilyen az elköszönés és mi nem.
Amúgy nyit felém az autón kívül. Nyilván akkor ő hajt, meg mellettünk robog a forgalom. Egyszerűen ez az eköszönés nekem elég kellemetlen - főleg mivel csak ismerkedünk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!