Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Negyedik randin,hogy köszönjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Negyedik randin,hogy köszönjek el a sráctól?

Figyelt kérdés

Eddig az első randevú kivételével (először is felajánlotta, de nem szeretek idegenek mellé beülni autóba, pl. volt hogy barátitársasággal mentünk valahovaés barátnak a barátjaült a volánnal,akit nem ismertem és halálfélelmem volt végig, pedig nomálisan vezetett) minden alkalommal autóval hazahozott.Joggal feltételezem, hogy legközelebb is autóval fog hazahozni.

Ilyenkor olyan bénán érzem magam, megköszönöm a fuvart és már pattanok is ki a kocsiból. Budapesten lakunk, általában csak félrehúzódik, de nem parkol le rendesen, általában helye sem lenne. Pusziljam arcon? Nem fura, hogy ilyenkor csak kiugrom?

Csók, meg testi kontaktus történt már közöttünk.

2023. okt. 22. 11:23
 1/4 anonim ***** válasza:
79%
Ha már történt ez-az akkor miért ne puszilhatnád, csókolhatnád meg? Ő rajta látod, hogy szeretné? Vagy azért nem mered, mert nem közeledik ő először?
2023. okt. 22. 11:29
 2/4 A kérdező kommentje:

A kocsiban amikor megérkezünk, és nem tud normálisan parkolni (mert az épület előtt mindig tele van), csak rip-rop kiszállok, és ilyenkor mintha ő sem azon lenne el, h hosszasan búcsúzkodjunk.

Nem tudom mi fér bele, amikor ilyen az elköszönés és mi nem.

Amúgy nyit felém az autón kívül. Nyilván akkor ő hajt, meg mellettünk robog a forgalom. Egyszerűen ez az eköszönés nekem elég kellemetlen - főleg mivel csak ismerkedünk.

2023. okt. 22. 11:38
 3/4 anonim ***** válasza:
94%
Nah de már csók/orális szex/szex történt akkor miért kellemetlen elbúcsúzni puszival? Komolyan nem értem.
2023. okt. 22. 11:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Az a kellemetlen, hogy ilyenkor ilyen rip-rop elköszönés van.
2023. okt. 22. 14:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!