Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi lenne a max költség amit egy randira fordítanál ha már a negyedik lenne?
Úristen. Ősszel voltam randizni és mivel nyáron külföldön éltem 3 hónapot, nem voltam tisztában az áremelkedésekkel Magyarországon és meglepődtem, hogy egy kézműves kajáldában a szokásos 6-8 ezer helyett 13 ezret fizettem randin. Az már fájt nekem. És nem azért mert csóró vagyok, hanem mert nem szeretem baromságokra költeni a pénzem feleslegesen. Finoman szólva nem azokkal a nőkkel találom meg az összhangot, akiknek az ajándékozás a szeretetnyelve.
A legtöbb randin párezer forintot költök, amikben pár ital költsége van benne, vagy ha eszünk akkor is inkább ilyen 5-6 ezer forint. Meg persze vannak ingyenes randik is, amikor csak sétálunk, piknikezünk vagy ilyesmi.
29/F
3. Én meghívnám magamhoz főzni.
Nálam ez tipikus 3.-4. randi, hogy meghívom a nőt magamhoz főzőcskézni, ami során én főzök kettőnknek valamilyen ételt az ő jelenlétében, aztán azt elfogyasztjuk közösen. Általában van utána szex is, ha már így a többedik randin eljön hozzám.
Meg amúgy lehet ezt mondani simán, hogy "Attól hogy elhívlak magamhoz, nem várom el, hogy kettőnk között bármi is történjen, amit ne akarnánk mindketten."
Magyarul így szavakkal elmondom neki, hogy nem várom el a szexet csak azért, mert felhívom magamhoz. Akkor se, ha utána 90%-ban azért szokott lenni szex :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!