Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi lenne a max költség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi lenne a max költség amit egy randira fordítanál ha már a negyedik lenne?

Figyelt kérdés
Nagyon megfogott, én is őt. És kedveskedni is szeretnék neki, illetve kivennék egy szobát kettőnknek, romantikus vacsora, ajándékozni is szeretnék, plusz egyéb program. 32/F
2022. dec. 28. 11:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
24%
Úgy kedveskedsz, hogy megbaszod?
2022. dec. 28. 11:41
 2/18 anonim ***** válasza:
59%

Úristen. Ősszel voltam randizni és mivel nyáron külföldön éltem 3 hónapot, nem voltam tisztában az áremelkedésekkel Magyarországon és meglepődtem, hogy egy kézműves kajáldában a szokásos 6-8 ezer helyett 13 ezret fizettem randin. Az már fájt nekem. És nem azért mert csóró vagyok, hanem mert nem szeretem baromságokra költeni a pénzem feleslegesen. Finoman szólva nem azokkal a nőkkel találom meg az összhangot, akiknek az ajándékozás a szeretetnyelve.

A legtöbb randin párezer forintot költök, amikben pár ital költsége van benne, vagy ha eszünk akkor is inkább ilyen 5-6 ezer forint. Meg persze vannak ingyenes randik is, amikor csak sétálunk, piknikezünk vagy ilyesmi.

29/F

2022. dec. 28. 11:43
 3/18 A kérdező kommentje:
Nem feltétlen lesz szex. Eleve azt beszéltük meg, hogy lesz ami lesz. Csak mégis jobb egy meleg szobában borozni mondjuk egy romantikus vacsora után, mint kint fagyoskodni. Teljesen más városban élünk. Nem akartam magamhoz invitálni meg hozzá se szerettem volna menni, ne gondolja azt, hogy arra megy ki az egész. Megadom a módját. Nyilván nem erőszakoskodom, ha nem, nem…
2022. dec. 28. 11:44
 4/18 anonim ***** válasza:
22%
Aha... Leitatod és megerőszakolod.
2022. dec. 28. 11:45
 5/18 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy lehetne “ ingyenes” randevú is. De az annyira tini kategória. Elég jó fizetésem van, nem vágna földhöz. Olyan 100 ezer körül szándékoztam költeni. Csak kíváncsi voltam mások hogyan vélekednek. Ki hogyan oldja meg az ilyesmit.
2022. dec. 28. 11:46
 6/18 A kérdező kommentje:
2-es! Azt számoljuk bele, hogy tél van. Nem szeretnék kint csövezni mínuszokban. Piknikezés és hasonló szabadtéri programok majd csak nyáron jöhetnek szóba.
2022. dec. 28. 11:47
 7/18 anonim ***** válasza:
53%
Egy-egy tál (porció) étel és innivaló, helytől is függ.
2022. dec. 28. 11:47
 8/18 anonim ***** válasza:
52%

3. Én meghívnám magamhoz főzni.

Nálam ez tipikus 3.-4. randi, hogy meghívom a nőt magamhoz főzőcskézni, ami során én főzök kettőnknek valamilyen ételt az ő jelenlétében, aztán azt elfogyasztjuk közösen. Általában van utána szex is, ha már így a többedik randin eljön hozzám.

Meg amúgy lehet ezt mondani simán, hogy "Attól hogy elhívlak magamhoz, nem várom el, hogy kettőnk között bármi is történjen, amit ne akarnánk mindketten."

Magyarul így szavakkal elmondom neki, hogy nem várom el a szexet csak azért, mert felhívom magamhoz. Akkor se, ha utána 90%-ban azért szokott lenni szex :D

2022. dec. 28. 11:48
 9/18 A kérdező kommentje:
Az a gond egyébként, hogy 200 km-re élünk egymástól. Ha lemegyek hozzá, és elviszem magamhoz az olyan, mintha rám lenne utalva. Nem akarom ennek kitenni. Ha meg lemegyek hozzá és felmegyek a lakására, az olyan mintha csak azért mennék le hozzá. Félúton randiztunk eddig is. Ott a munkahelye, sokat jár arra. Ott bérelnék egy szobát, aztán haza is vinném.
2022. dec. 28. 11:52
 10/18 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem nagyon kedves a kérdező. Egy igazi úriember. Azért mert a gyakoris palik sóherek, attól még nem kell magyarázkodnod. Összetenném a kezem egy ilyen pasiért. 25/N
2022. dec. 28. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!