Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Negyedik randin gáz ha a lány hoz csokit ajándékba?
bocsánat ha buta kérdés, csak mindig mindenhova meghívott a randipartnerem és sosem engedte, hogy fizessek pedig felajánlottam. Kis kedvességet akarnék viszonozni.
L/24
#1, beütött a meleg, vagy hogy vagy ennyire hülye?
A kérdésre vàlaszolva: nem gàz.
Persze, vigyel viragot is mar akkor.
Amugy tenyleg tobbet ernel azzal, hogy te hivod el a kovetkezore, kulonben honnan tudja, hanyadan alltok?
Én is az első válasszal értek egyet. Inkább hívd el te valamilyen programra, sok esetben előre meg is tudod venni a jegyeket.
Elég felajánlani a fizetést és fizetni a sajátodat, vagy felváltva az övét is, de ha neki ez a szokása (ettől érzi magát férfinak?) hogy ő fizet, akkor hagyd fizetni, amikor eltervezte a programot, és fizesd azt, amire te hívod el.
Illetve ez az udvarlási szakasz lehet, hogy az ő fejében ettel jár, neki így természetes. Viszonozhatod figyelmességgel, pl főzhetsz neki, amikor majd hozzád mentek, vagy süthetsz sütit a következő alkalomra. A csoki elég snassz, ilyen fizetőeszköz érzete van, ráadásul a melegben valóban megolvad. Saját készítésű süti sokkal személyesebb és benne van a figyelmesség, no meg a kölcsönösség, ha együtt eszitek meg. Nem ilyen "tessék, csoki, törlésztettem" érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!