Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit adjak neki ajándékba?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel 4 éve ismerkedtem meg, én azonnal beleszerettem, ő viszont kb egy hónapja kezdett el (állítása szerint) többet érezni irántam barátságnál, a Valentin napot rajtunk kívül álló okok miatt külön kellett töltenünk (én külföldön tartozkodok jelenleg is, majd szombat este érek haza) minden nap beszélünk facen, és le is fotózta nekem, hogy mit kapok tőle ajándékba valentinnapra, egy öngyújtót amin egymás mellett az ő nevének és az én nevemnek a kezdőbetűi olvashatók. Segítsetek, mit adjak neki ajándékba amit esetleg a hazafele úton be tudok szeretni, vagy ausztriában, vagy majd otthon a pálya mellett, de ennek vasárnap reggelre mindenképp meg kell lennie mert vasárnap találkozunk!2014. febr. 20. 22:41
1/2 anonim válasza:
Virágot mindenképp.Benzinkutakon árulnak marcipánrózsát.
2/2 Moszuke válasza:
hát 1 rózsát és amellé kéne vmi egyedi cucc.
kulcstartó, plüss, toll, kincsesládaszerű bizsutartó dobozka.. vagy egy használt pólódat odaadod neki hálóingnek..:) ilyesmik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!