Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi lenne a max költség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi lenne a max költség amit egy randira fordítanál ha már a negyedik lenne?

Figyelt kérdés
Nagyon megfogott, én is őt. És kedveskedni is szeretnék neki, illetve kivennék egy szobát kettőnknek, romantikus vacsora, ajándékozni is szeretnék, plusz egyéb program. 32/F
2022. dec. 28. 11:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem nem kell ennyire konkrétan költségkeretet meghatározni.

De én pl a helyedben (ha már többet szánok a randira) kivennék egy romantikus kis apartmant/panziót ahol van 2 szoba vagy 1 szoba+nappali és megbeszélném, hogy ott alszunk. És ha úgy alakul van lehetőség együtt tölteni az éjszakát, de ha mégsem arra folytatódik a dolog akkor nyugodtan tudtok aludni külön is.

2022. dec. 28. 11:57
 12/18 A kérdező kommentje:
11-es! Zseniális amit írsz. Nagyjából én is erre gondoltam.
2022. dec. 28. 11:58
 13/18 A kérdező kommentje:
Ment a zöld.
2022. dec. 28. 11:58
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Én a 3. randinkon elhívtam, hogy jöjjön el velem, vegyük át az új albérletem kulcsait. Eljött. Elmentünk a kulcsért, utána el a lakásba, amely bútorozva volt, ezért volt benne egy ágy, amelyet rögtön fel is avattunk.
2022. dec. 28. 12:10
 15/18 anonim ***** válasza:
74%
Nézd, ha neked belefér és kölcsönös az összhang, akkor tedd! Itt ne kérdezz ilyent, mert itt mindenki lúzer, aki már egy kávét is kifizet randin.
2022. dec. 28. 12:15
 16/18 anonim ***** válasza:
66%
Nő függő. 200000 volt a max. 27 voltam, ő meg egy 43 éves jogász MILF. Megérte.
2022. dec. 28. 12:39
 17/18 anonim ***** válasza:
Én erre mindig úgy tekintettem, hogy vagyok olyan jóképű és jódumás, hogy ne pénzzel kelljen megvennem egy nő vonzalmát. Így érzem magam nyugodtan, hogyha ismerkedéskor minél kevesebbet mutatok az anyagi lehetőségeimből egy nőnek, mert akkor tudom nem az anyagiak miatt vonzódik hozzám. És igen nálam itt a határ, hogy pár italt vagy valami belépőt kifizetek néhány ezer forint értékben, de ennél többet nem. Nem tudom ezt mi a szarért kell elvinni egy ilyen szélsőséges irányba, mint a 15-ös vagy a 10-es.
2022. dec. 28. 13:23
 18/18 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem ez túl sok. Nem kell ennyire kétségbeesettnek lenni.
2022. dec. 28. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!