Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vélemény arról, hogy az esetek többségében én fizetek? 27/N
4
De igen, lehúz. Tudatosan. Mindent te fizetsz. És de, te viszed étterembe, mivel te fizetsz.
Mennyire gáz már, hogy elveszi tőled a pénzt, hogy úgy tűnjön ő fizet, és még szándékosan itt sem kapcsol. :D hogy hiheted, hogy érdekled azt a pasit aki így égeti magát előtted?
Ha nem is szándékos lehúzás a cél, de részéről abszolút unaloműző vagy.
Heti 1-2 napot töltötök együtt és már jegyben jártok? Hát szerintem ez egy belépő a boldogtalan életbe. :D
Főleg hogy már most vannak dolgok, amik neked nem tetszenek.
Igaz, lehet úgy van vele, hogy mivel te mondtad, hogy menjetek étterembe, akkor te is fizesd.
Legközelebb ne hozd fel neki az éttermet, se a bevásárlást. Ha nála vagytok, oda be szoktatok vásárolni? Akkor is te fizeted? Ha mész hozzá, akkor a boltban vegyél csak magadnak egy szendvicsre valót vagy ilyesmi, neki semmit. Hátha észbe kap. Vagy tedd a kosárba a cuccaidat és kérdezd meg tőle a végén, hogy "magadnak nem veszel semmit? Akkor mit fogsz vacsorázni?"
"Mindig elmondja, hogy a tenyerén akar hordozni,"
És mi akadályozza meg?
Mondani bármit lehet.
A sztori leggázabb része, hogy elveszi tőled a pénzt, hogy úgy tűnjön, hogy ő fizet. :(
Nem tudom... Nekem mindig a férfiak szoktak fizetni. Néha ha trükkösebb voltam és kicsit szerettem volna viszonozni, akkor én is. Vagy cukin kérdeztem, hogy szabad-e meghívnom valamire.
A jegygyűrű is... Nem azért, mert olcsó, hanem az, hogy akár többre is futhatta volna neki. Vagy mondjuk aranyra, mert azzal illik megkérni.
Ha annyira a tenyerén akarna hordozni, akkor már rég tenné... Így szerintem csak kényelmes neki, meg élősködik. :(
Nem hinném, hogy ezt érdemes lenne házasságig futtatni.
Meg szerintem valahogy neked is át kellene gondolni, hogy nem olyan rossz ez a régi felállás, amikor a férfi egy lovag. Pénz helyett akármi mással lehet kedveskedni... kisebb ajándék, sütit sütni, bármi.
De az is egy megoldás lehet, hogy nyíltan megkérdezed tőle, hogy őt tényleg mi akadályozza meg abban, hogy a tenyerén hordozzon?
Abban sajnos te is hibás vagy, hogy megtanulta tőled, hogy te veszed elő a pénztárcát. Sajnos rengeteg nő "elrontja" a férfiakat a nagy egyenjogúságban... :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!