Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi kell ahhoz hogy úgy tekintsd valakivel hogy jártok?
Figyelt kérdés
Tehát mondjuk már nem ismerkedsz másokkal onnantól. Randik száma? Együtt töltött idő? Csók? Szex? Más?okt. 20. 16:32
1/10 anonim válasza:
Érzések és azok miatti viselkedési jellegzeteségek mint szavak mint tettek formájában .
2/10 anonim válasza:
Mikor a másikkal kölcsönösen arra jutunk, hogy az ismerkedésnek az a fázisa lezárult amíg azt puhatoltuk érdemes-e megpróbálni komolyan együtt. Ez nem csók, nem idő hanem a köztünk elhangzó beszélgetésekben dől el.
3/10 anonim válasza:
Idő és érzelem. Eleve nekem ez a "járunk" és a már nem ismerkedem mással nem fedi egymást tökéletesen. Szerintem az első 3-4 hónap még leginkább ismerkedés, de már a 3. randi magasságától nem ismerkedem mással. Aztán, ha eléggé elmélyült, tényleg megismertük egymást, onnantól vagyunk kapcsolatban.
4/10 anonim válasza:
Nem kell beszélgetés. Vagy tudod, vagy nem. Ha megvannak a közös programok, összhang, sok találkozás akkor mi a kérdés? Nekem se volt az. Nem kellett megkérdeznem.
5/10 anonim válasza:
Nekem se volt még egy olyan kapcsolatom se, hogy ez ne lenne világos.
Azért az normalis embereknek feltunik mi az hogy szexkapcsolat, meg mi egy párkapcsolat.
6/10 anonim válasza:
Felvállaljuk az egymáshoz tartozást.
Meg így felnőttként már a szex is kell hozzá
7/10 anonim válasza:
Amikor a barátok, család, nyilvánosság előtt is vállaljuk egymást.
8/10 anonim válasza:
A csók és szex egy dolog...
Kapcsolattà attól a ponttól vàlik, amikor már mindez nem csak a szobàban történik.
9/10 anonim válasza:
Csók és szex semmit nem jelent, azok szobában történik.
Kapcsolat az amikor az illető felvállal más ember előtt is és közös programokra is hajlandó.
10/10 anonim válasza:
Én, ha már megbeszéltük a 2. randit, nem ismerkednék mással, de attól függetlenül ez nem a "járunk" szint. Nálam az az a szint, amikor csók, szex megvolt + vannak közös terveink (még ha kicsiben, programokra is), felvállaljuk egymást mások előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!