Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedéskor és randizáskor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedéskor és randizáskor mi az ami már etikátlan viselkedésnek számít?

Figyelt kérdés
Eléggé megváltoztak az ismerkedős trendek, ez tény. De mi az ami manapság még belefér, mi az ami határeset, és mi az ami már teljes mértékben tiszteletlenség, vagy épp aljasság a másik féllel szemben? Mivel férfi és nő viselkedése is eltérő a randizáskor, így lehetőség szerint nemeket megadva várnám a választ. Mi az ami manapság etikátlan viselkedés lenne egy férfitól? És mi az ami manapság etikátlan viselkedés lenne egy nőtől?

okt. 6. 12:11
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%

"Szóval már a beülünk kávézni sem elég jó:))"

Egy kávé miatt en nem utaznék 100 km-eket. Ezért mondtam hogy ne tegye. Ő se. Nekem ne remenykedjen ennél többen tőlem 1.randira.

okt. 6. 21:06
 22/24 anonim ***** válasza:
60%
#21 tehát ne utazzon a randira?
okt. 6. 21:37
 23/24 anonim ***** válasza:

Hidd el a pasik se a kavé miatt utaznának randira 100 km-t

En meg nem ajánlok többet ennel. Leírtam!

Amibe bele is egyezett egyből hogy "értem"!

okt. 7. 06:36
 24/24 anonim ***** válasza:

Szerintem amik 100%-ig etikátlan / kínos viselkedésnek számítanak:

- catfishel

- hoz magával az egyik fél még embereket (pl. anyját, haverját)

- nem mond el nagyon fajsúlyos infókat magáról randi előtt (pl. hogy foglalt, gyereke van, netes ismerkedésnél: látványos és súlyos fogyatékossággal él)

- potya vacsi / ebéd / ital reményében randizni menni

- megegyezés nélkül közösségi médiában osztogatása a randinak, livestreamelés

- kiszolgáló személyzettel bunkó viselkedés, "csicskáztatás"

- késés, főleg ha nem is szól előtte az illető, és nem is kér bocsánatot

- lelki szemetesládának használni a randipartnert és az exekről panaszkodni, zokogni végig

- vmelyik fél nem tartja be az előre megbeszélteket (pl. meg van beszélve, hogy 2 órát tud maradni az illető, és a másik elkezdi erőltetni, hogy de még maradjon tovább... vagy megbeszélték, hogy hol legyen a randi, erre "inkább meglepi helyre viszlek")

- randi alatt az egyik fél folyamatosan másokkal cseverészik a helyszínen, nem a randipartnerrel

- nagyon kulturálatlan viselkedés

- elegánsabb helyre slampos szerelés

Aminél rezeg a léc, de sztem a többség még mindig etikátlannak tartja:

- első randi után szobára hívás

- férfi mindenképpen kocsikázni, kocsikáztatni akar első randin, ismeretlenül

okt. 7. 12:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!