Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedéskor és randizáskor mi az ami már etikátlan viselkedésnek számít?
Nem is kell ismernie a holgynek semmit. Párom úgy csinálja hogy szinte észre se veszem.
Megyek a kocsihoz erre jé már ki is van nyitva az ajtó, es ahogy beteszem a lábam jé már be is csukta.
Mintha tök automata lenne a kocsi. Mondtam neki csinálja meg azt is mikor lezár hogy kacsinthatna a fenyszórója:D
Egyszer volt vicces szitu akkor pont lestek az ablakbol az irigy szomszedcsajok is(engem mindig lekvznak irigyek megkeseredettek gunyolnak hogy szerelmes vagyok..)na es akkor is kinyitotta a párom az ajtot de en a hatso ulesre kezdtem pakolni a táskám tehát en meg kinyitottam a hatso ajtot es addig ott állt es várt mint egy katonatiszt hogy mikor szállok be előre. Ezen mi nevettunk a szomszedokat meg ette a penész hogy én hogy körbe vagyok nyalva:)(mivel végig lestek az erkélyről)
Aztán rengeteg öleles felkap puszi is megy.
Ök meg sárgulnak csak állandoan.
"tizoraikat csomagol magának"
Már ez is baj, beszarok 😀
De ez mi égő màr. Es olyan is vokt aki mellettem áll neki kolbászos szendvicset enni. Es szagolhattam a kolbászt.
Kritikán aluliak.
#15 meg ott van, hogy használja a tömegközlekedést :))
Vagy az, hogy "egy séta kávé miatt ne tegye".
Szóval már a beülünk kávézni sem elég jó:))
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!