Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szégyellnem kellene,ha sportos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyellnem kellene,ha sportos férfiként/183 cm,85 kg/ 200 kg feletti nővel randizok?

Figyelt kérdés

Egyelőre nem találkoztunk,mert nagyon gátlásos a hölgy.Én vállalom az ízlésemet,de biztos furcsán nézünk ki együtt,kb.130 kg-mal nehezebb nálam.

Ettől függetlenül nem érzem cikinek vele mutatkozni,mert nekem tetszik.

De el tudom képzelni,ha mondjuk beülünk egy étterembe vagy sétálunk az utcán.....

szept. 27. 19:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Megjelenni nem fogsz vele sehol, mert járni biztosan nem tud. Én személy szerint mondjuk elborzadnék.
szept. 27. 20:33
 12/23 A kérdező kommentje:
Van munkahelye,részben bentről,részben otthonról dolgozik.Tud közlekedni,otthon mindent megcsinál.Aki nem tud menni,az kb. 300 kg.
szept. 27. 20:35
 13/23 anonim ***** válasza:
12. Volt már ilyen barátnőd. Tudod nagyon jól, hogy mit szólnak hozzá!
szept. 28. 07:53
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Miniatűr a pisilőd, hogy egy orvosi problémákkal élete végéig bőven ellátott, korai halálra ítélt, rendesen tisztálkodni nem tudó, három lépcsőfok megmászása után fulladozó izzadós embert akarasz a szoborszerű szép teszedhez, jóképű quasimodo?
szept. 28. 08:01
 15/23 anonim ***** válasza:
Senki sem jár egy mozgásképtelen nővel. Kamu az egész. Már a 120 kg is nagyon kövér, nemhogy a 200
szept. 28. 10:35
 16/23 A kérdező kommentje:
Óriási tévedés,hogy egy 200 kg-os nő nem tud járni.Hülyeség,tudatlanság.Aki nem tud járni az 300 kg körül van.Aki nem hiszi,nézzen utána.Amúgy nem kamu,ahogy már írtam.
szept. 28. 10:45
 17/23 anonim ***** válasza:

16. Eddig 160 kiló felett kerestél, és mondtad, hogy csak a 200 felettiek problémásak. Most már úgy látszik még feljebb toltad a mércét.

Hiába hajtogatod, hogy mindent elvégez maga, már 100 kg is nagyon sok és egészségtelen egy átlag nőnek és sok mindenben korlátozza. De gondolom te még szívesen is hizlalod.

Hiába írod le még 100x, hogy jaj de szuperek ezek a nők.. akkor is te mész szembe az árral.

Ha meg ilyen beteg az ízlésed, legalább ne akarj mást győzködni róla, hanem tartsd meg magadnak.

szept. 28. 16:07
 18/23 Senior Séf ***** válasza:
100%
Felnőtt párkapcsolatok kategória! Ki a ménkű ízlésének akarsz megfelelni? Ha neked ez jön be, tedd boldoggá és légy boldog vele.
szept. 29. 20:36
 19/23 anonim ***** válasza:
Szerintem sokan irigyelnek, hogy te a senkinek nem kellő maradékra buksz :D
szept. 30. 09:13
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Miért érdekel téged mások véleménye?

Ha én látnálak meg, rohadtul irigyelnélek :)

szept. 30. 09:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!