Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Öreg kocsival járni randizni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Öreg kocsival járni randizni?

Figyelt kérdés
Vége lett egy több mint 10 éves kapcsolatomnak, ami még 18 éves koromban kezdődött.. és 30 éves fejjel kell elkezdenem randizgatni. Sokat tanultam és dolgoztam és mostanra van saját ház, kiadó lakás, jó autó, de félek hogy olyan lányokkal hoz össze az élet, akik ki akarnának használni, ezért arra gondoltam, hogy az első találkozásokra elkérem a szüleim 20 éves autóját és azzal megyek el, mert aki abba beül, annak nem hiszem, hogy a pénz számít majd. Szerintetek ez hülyeség? Vagy hogy szűrjem le az aranyásókat?

szept. 25. 20:36
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
15%
Nekem úgy tűnik, hogy veled nem érdemes foglalkozni, te anyagias kisgyerek.
szept. 26. 08:14
 22/28 anonim ***** válasza:
67%

Nekem teljesen mindegy mivel jönnél...

van pénzem.

Szerintem jó ötlet amit tervezel, hogy

Szüleid 20 éves autójával mész.

Ha aranyásó, lekopik.

Azért túlzásba ne ess! Fizetni ne engedd,🙂 vagyis inkább szarrágó ne legyél.🙂

Én jártam már úgy, hogy BKK amire együtt szálltunk fel. Jegykezelés.... nekem is!

Ott már tudtam,hogy ennyi volt az ismerkedésünk.

Sok sikert!

szept. 26. 10:46
 23/28 A kérdező kommentje:
Ez természetes, hogy én fizetek nem is erről van szó! :)
szept. 26. 11:13
 24/28 anonim ***** válasza:
De honnan tudod, hogy a nőnek, akivel randizol majd, nincs jobb kocsija meg több pénze, mint neked?
szept. 26. 19:15
 25/28 anonim ***** válasza:
Csinálhatod, max a csaj otthagy. Ha nem villantasz kocsit, akkor nincs pina!
szept. 26. 20:48
 26/28 anonim ***** válasza:
24: a kérdező 30 éves, tehát huszonéves csajokkal fog randizni, lehet, hogy 25 alatt. Ha jobb kocsijuk is van, akkor azt szülő vette nekik. Ha pedig más "szolgáltatásokért" kapta, akkor már nem érdemes vele szóba állni.
szept. 26. 20:50
 27/28 anonim ***** válasza:
26. Gazdag családból származik nyilván. Akárcsak a kérdező, nehogy elhidd már, hogy ő nulláról hozott össze mindent.
szept. 26. 22:34
 28/28 anonim ***** válasza:
26. Amúgy meg nem mindig a férfi az idősebb. Családon belül is, környezetemben is tudok olyanról, ahol a nő az idősebb.
szept. 26. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!