Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Öreg kocsival járni randizni?
Nincsen elvárásom, hogy milyen színvonalon legyen, felőlem szegény családból is származhat, csak őszinte és értelmes legyen.
Ahogy írtam, gyerek voltam, amikor elkezdődött a kapcsolatom, utána volt 1-2 futó dolog, de egyiket sem érdekelte az anyagi dolog. Aki anyagias az milyen? Rágja a füled, hogy menjetek ide-oda és vegyél neki ezt azt?
Nem értem az egészet. Az oké, hogy nem akarod, hogy a pénzedre menjen, de ha valakivel ismerkedsz, az is fontos, hogy egy szinten legyetek.
Ha én most ismerkednék valakivel, aki 30 évesen eljátssza, hogy az anyjával él, biciklizik, meg a jó isten tudja, miket találtok még ki, akkor elkönyvelném magamban, hogy ő 10 év alatt nem sokat tett, és egy lusta, dologtalan ember, míg én ennyi idő alatt felépítettem az életem. Közben meg lehet, pont egy szinten vagyunk, és összeillünk.
Ne haragudj, de miért baj az, ha egy.nőnek fontos az egzisztencia IS????.
Mintha én azon lennék felháborodva, hogy neked fontos a kulso, meg, hogy vékony legyen a nő!
Forditva igy hangzik:
Szerintetek gáz lenne, ha szakadt ruhában mennék randira, és kicsit meghíznék? meg le lenne nőve a hajam, körmöm? Azt akarom, hogy magamért szeressen, ne a kulsom miatz. Nem tudom, hogyan szűrjem ki a felszines férfiakat
... 🙄
17
Igen, hiszen tisztességes Nő, csak!! és kizárólag olyan ferfival jön össze, akinek nincs semmije, csak olyannak szül, ahol a gyerek nyomorogni fog, és sorolhatnám...
Normális nőnek, fontos a férfi anyagi helyzete is
Dedós barátom, ne az anyádék öreg autójával villogj, hanem menj busszal vagy villamossal.
Ez nem a Pretty Woman című film.
Busszal mennék, hogyha nem egy községben laknék, ahova 10 órakor megy az utolsó busz... ezért kell autóval mennem.
Amúgy igazad van, hogyha 10 év alatt ő nem tud felmutatni semmi, akkor lehet nincs is értelme vele foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!