Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen kocsival nem gáz járni?
Figyelt kérdés
Szétszakadt az mindket ablaktörlő lapát gumija és kb 40 cm-es csíkok lobogognak ahogy megyünk. Hetek óta...ha rájerdezek hogy esőben miert jó ez így még én vagyok a szemét. Parom kocsija.2020. jún. 18. 06:53
1/8 anonim válasza:
Nem csak csúnya, de veszélyes is.
2/8 anonim válasza:
Ennyit igazán nem nagy összeg korrigálni...
3/8 anonim válasza:
Nem gáz, hanem felelőtlenség! Ugyanis, ha csak elkezd szemerkélni az eső és a szakadt ablaktörlővel akar törölni, akkor csak elkeni az üvegen az esőt, amitől semmit nem fogtok látni és így vezetni életveszélyes nem csak magatokra nézve, hanem másra is!
4/8 anonim válasza:
Lehet a pároddal rokonok vagyunk. Apám is ilyen. XD ablaktörlőt nem cseréli, és sokszor maszatoja már a vizet az üvegen. Tompított fényszóró ki volt égve, és nekem kellett új égőt venni, mert eljárt vele még fél évig.
5/8 anonim válasza:
Gondolom a párod nem az a csajozósbéjemvé fan, aki csak és kizárólag autófüggővé teszi, hogy bejön-e a nőknek.
6/8 anonim válasza:
Gondolom szte is gaz, csak nyilvan nincs penze megcsinaltatni, ezert sertodik meg mikor mondod neki.
8/8 anonim válasza:
Az én kocsim sem egy matyóhímzés, de ezzel az a gond, hogy balesetveszélyes.
Pár ezer forint egy pár új lapát, bármilyen autósboltban be lehet szerezni, csak vigyétek a régit, hogy méretben ugyanakkora legyen és kész. Nem egy nagy ráfordítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!