Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ilyen kocsival nem gáz járni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen kocsival nem gáz járni?

Figyelt kérdés
Szétszakadt az mindket ablaktörlő lapát gumija és kb 40 cm-es csíkok lobogognak ahogy megyünk. Hetek óta...ha rájerdezek hogy esőben miert jó ez így még én vagyok a szemét. Parom kocsija.
2020. jún. 18. 06:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak csúnya, de veszélyes is.
2020. jún. 18. 06:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ennyit igazán nem nagy összeg korrigálni...
2020. jún. 18. 07:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, hanem felelőtlenség! Ugyanis, ha csak elkezd szemerkélni az eső és a szakadt ablaktörlővel akar törölni, akkor csak elkeni az üvegen az esőt, amitől semmit nem fogtok látni és így vezetni életveszélyes nem csak magatokra nézve, hanem másra is!
2020. jún. 18. 07:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Lehet a pároddal rokonok vagyunk. Apám is ilyen. XD ablaktörlőt nem cseréli, és sokszor maszatoja már a vizet az üvegen. Tompított fényszóró ki volt égve, és nekem kellett új égőt venni, mert eljárt vele még fél évig.
2020. jún. 18. 08:37
 5/8 anonim ***** válasza:
52%
Gondolom a párod nem az a csajozósbéjemvé fan, aki csak és kizárólag autófüggővé teszi, hogy bejön-e a nőknek.
2020. jún. 18. 09:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Gondolom szte is gaz, csak nyilvan nincs penze megcsinaltatni, ezert sertodik meg mikor mondod neki.
2020. jún. 18. 09:32
 7/8 anonim ***** válasza:
De gáz, és balesetvesélyes is.
2020. jún. 18. 09:45
 8/8 anonim ***** válasza:

Az én kocsim sem egy matyóhímzés, de ezzel az a gond, hogy balesetveszélyes.

Pár ezer forint egy pár új lapát, bármilyen autósboltban be lehet szerezni, csak vigyétek a régit, hogy méretben ugyanakkora legyen és kész. Nem egy nagy ráfordítás.

2020. jún. 18. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!