Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Öreg kocsival járni randizni?
Na jó szivi, ne haragudj de te rögtön hazugsággal akarsz indítani, meg hogy rögtön azt feltételezed a randipartneredről, hogy ki akar használni! Hát ne haragudj de rohadtul unszimpatikus lépés!!
Hogy szűrd ki? Talán beszélgetni kellene és figyelni a nőt az ismerkedés során.
Talán nem a kis nincstelen 20-as évei elején lévő egyetemista csajokat kellene hajkurásznod, akiknek nincs jövedelme, hanem a saját jogukon veled hasonló anyagi szinten és életszínvonalon élő nőket, és akkor nem kellene rögtön aljadék kamuzással indítanod az ismerkedést! Veled hasonló helyzetben lévő nők nem is kellenek? Vagy ő is vegye fel a kopott ruháját, hogy ne tűnjön anyagilag jól állónak?
Velem tettek ilyet!
Biciklivel járt udvarolni 🙂.
Több hetet sétáltatott 😅.
De nagyon tetszett nekem, így gyalogoltam.
Egy esős nap pedig kocsival jött elém a munkahelyemre, nem is akármilyennel
félek hogy olyan lányokkal hoz össze az élet, akik ki akarnának használni - majd csak megvéded magad valahogy, pl. nem hagyod magad kihasználni
az első találkozásokra elkérem a szüleim 20 éves autóját és azzal megyek el, mert aki abba beül, annak nem hiszem, hogy a pénz számít majd - miért akarsz csalni? Másrész miből gondolod, hogy az első találkozásokon be mer valaki ülni az autódba?
Meghibásodott az AI?
Biztosan nem mutatnám magam csóróbbnak, butábbnak, tahóbbnak, büdösöbbnek mint ami vagyok. Nem szívesen jönnék össze tanulatlan, csóró,... nővel.
UI.
Pöcsből is szerezz be egy puha, mosatlan darabot, nehogy rádmásszon egy nimfomániás Pitscha
De miért nem reagálsz semmit arra, hogy hasonló életszínvonalon élő nővel ismerkedj, aki egyedül elért már valamit az életben és nem rajtad akar csüngeni?
Amúgy meg nincs semmi emberismereted? Hát észre fogod venni egy nőn, ha akaratoskodik, elégedetlenkedik, anyagi dolgokat akar tőled! Szánj már időt az emberek megismerésére!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!