Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt a felajánlást hányan gondolják komolyan?
Örökös vita téma a randin való fizetés. A magyar társadalomból kiírthatatlan a mindig a pasi fizessen mentalitás. Persze sokszor előfordul, hogy a nő felajánlja, hogy fizeti a saját részét már az első találkozón.
Ki az, hogy ezt azért teszi, hogy ne tűnjön pénzéhes qurvának és valójában arra számít, hogy úgyse fogadják el a fizetési szándékot és ki az, aki komolyan is gondolja és valóban ki akarja fizetni a részét?
"Én vagyok a nő! Tehát, a férfinak kell elérnie, hogy vele alarjak lenni, és ne egyedül"
Nekem ez nőként fura. Mintha valami casting director lennék. Neki is meg kell kedvelnie engem.
"Hallottam már hogy pasik azon röhögnek hogy azt felszedték egy daciával is (mikozben aaudija is van a pasinak de ahhoz a csajhoz elég volt a munkasauto is..)"
Tehát akkor csak a felső 10 ezerrel kell kezdeni? Aki nem milliomos, azzal szóba sem állunk.
Ez sok más országban is vita tárgya amúgy.
Ami engem illet, én szívesen fizetném az összes randit is. Nem is várnám el, hogy egy nyamvadt kávé miatt térdeljen elém.
Azt viszont elvárnám, hogy ne húzzon le. Ha nem akar folytatást, akkor jelezze.
35F
33
Így-így!
Azt még hozzátennem, hogy nem is jártam soha azért randira, mert akkor ingyen vacsorat kapok!
Csak akkor mondtam igent a randimeghivásra, ha valóban meg akartam ismerni az adott FÉRFIT! És megbizonyosodtam róla, hogy az illető TÉNYLEG FÉRFI! Nagybetüvel.
28,29 voltam
36
És általában, pont azok a ferfiak köpködnek a goldiggerekre, akiknél k*rvara nincs mit kiásni 🤣
33-mas vagyok.
34: az összes fórumról, közösségről természetesen nem tudom egyöntetűen kijelenti, de én meg pont fordítva tapasztaltam mint te: én rengeteg hasonló vitáról olvastam. Szóval ez messze nem csak magyarországi probléma.
35: ezt a hozzáállást tisztelem. Természetesen nem a pénz zavar, csak az őszinteséghet ragaszkodom.
36: nagyon, nagyon, nagyon félreértettél engem. Szó sincs ilyesmiről. A kávé az csak egy példa volt, ráadásul nem is a lehúzásra.
Millió és egy féle randihely van.
A "lehúzás" elismerem nem a jó szó volt, mert nem a pénzről van szó. Nem az zavarna.
Másrészt inkább elméleti megjegyzés volt. Sosem volt sajnos randim, meg nem tudom milyen gyakran "randiznak" azért bizonyos nők, hogy valaki mindig fizesse mondjuk vacsorákat meg mit tudom én.
Tényleg, mint írtam, én boldogan fizetném az összes randin. Akár csak 1, akár sok, sosem kérném, hogy fizessen. Még a felét se.
"én meg pont fordítva tapasztaltam mint te: én rengeteg hasonló vitáról olvastam. Szóval ez messze nem csak magyarországi probléma"
Mármint te azt olvasod, hogy a pasik fizetni akarnak?
39: te vagy a 34-es? Időközben rájöttem, hogy félreolvastam a válaszod. Én arról beszéltem, hogy máshol is gyakori, hogy sok férfi maximum csak a saját részét akarja fizetni.
Elnéztem, bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!