Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bántátok már meg hogy elutasít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakihazivalaki kérdése:

Bántátok már meg hogy elutasítottatok egy lányt?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel nagyon jól éreztem magamat, szerettem vele beszélni, időt tölteni, nem mellesleg gyönyörű volt. Különleges volt a számomra. Pár randi után viszont úgy éreztem nem vagyok képes erre az egészre, nem voltak meg a kellő érzelmek, azóta átértékelődött bennem amit tettem és rájöttem, hogy amit tettem annak súlya van, úgy érzem egyre jobban hiányzik és hatalmas hibát követtem el, mivel tudom hogy borzasztóan megbántottam. Valaki járt már hasonlóan?

szept. 21. 18:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Gáz vagy. Nem ő hiányzik neked, csak valaki, akit megfektethetsz.

Ismered a mondást, ha nincs ló…

Hagyd békén azt a lányt.

szept. 22. 00:27
 12/16 anonim ***** válasza:
4* is.
szept. 22. 21:42
 13/16 A kérdező kommentje:
update: írtam neki, rettenetesen meg van bántva, de azt mondta nem tud kiverni a fejéből és szíve szerint adna még egy esélyt, de úgy érzi nem fog bennem többé ugyanugy megbízni és nagyon kell tepernem ahhoz, hogy valami még kialakulhasson köztünk de én mindent megfogok tenni, hogy visszakaphassam, mert egy idióta voltam és jóvá fogom tenni, minden tőlem telhetőt megteszek. köszönöm a válaszokat:)
szept. 24. 23:45
 14/16 anonim ***** válasza:
Jó hülye, nincs önbecsülése.
szept. 25. 16:53
 15/16 anonim ***** válasza:
Az biztos hogy nincs önbecsülése.. sajnálom mert nagyot fog még csalódni.
szept. 25. 18:38
 16/16 anonim ***** válasza:

13

Akkor ne rontsd el az esélyedet! :)

Hajrá!!!

szept. 25. 18:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!