Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakihazivalaki kérdése:
Bántátok már meg hogy elutasítottatok egy lányt?
Először is mivel bantottad meg?
Mi változott meg benned időközben?
szept. 21. 18:28
Nem egyértelmű, hogy mit bántál meg. Ha nem voltak meg a kellő érzelmek és ezért nem folytattad a kapcsolatot, az rendben van. Őszinte voltál vele, megtisztelted azzal, hogy nem kamuztál össze-vissza. Hidd el, óriási különbség van aközött, hogy megbántasz valakit, és aközött, hogy nehezebben tudja feldolgozni a helyzetet, mert neki mélyebb érzései voltak. Az őszinteség nem megbántás, a hitegetés az. Ha a kérdésed arra vonatkozik, hogy közben rájöttél, hogy mégis fontosabb neked, mint gondoltad, akkor írj neki valami kedves üzenetet.
szept. 21. 18:38
3/16 A kérdező kommentje:
amit tettem ő hitegetésnek érezte és teljesen megértem, hogy így gondolja. Azt bántam meg, hogy hirtelen döntöttem, nem gondolkoztam/ nem adtam elég időt a dolognak,
hogy kialakuljon valami, hanem eldobtam őt hirtelen felindulásból. Rég voltam már párkapcsolatban és nem volt jó tapasztalatom, nem tudtam megfelelően kezelni a helyzetet, megijedtem, hogy valaki komolyabb érdeklődést vált ki belőlem de tisztában vagyok vele hogy ez szánalmas és nem mentség.
4/16 A kérdező kommentje:
idő közben rájöttem, hogy ő az a nő akivel hosszú idő utàn eltudnám magamat képzelni kapcsolatban.
szept. 21. 18:45
Én nagyon szánalmasnak gondolom azokat a pasikat akik utólag akarják visszakönyörögni magukat, ilyenkor jó lenne az a lány amikor magányos vagy és szóba se áll veled senki, de akkor meg amikor ott volt akkor nem volt jó.. hát szerintem most se legyen.
szept. 21. 19:20
Hitegetted szóval szépen hagyd békén. Amúgy se hozzá ragaszkodsz hanem a bűntudat motivál.
szept. 21. 19:38
3# Ez esetben szerintem ez ennyi volt, ne azért vágyj rá, mert senki más nem jön össze, mert előbb utóbb úgyis felismernéd, hogy nem az igazi együtt lenni ezzel a lánnyal, csak a kényszer szülte.
szept. 21. 20:07
Itt csak 1 út van szerintem: keresd fel és valld be neki őszintén az érzéseidet.
Ha szerencséd van, akkor talán lesz egy halvány esély, és utána bizonyítani is fog kelleni, tettekkel.
szept. 21. 22:01
Igen, nekem volt egy ilyen nagy pofára esésem, de akkor már mindegy volt...
szept. 21. 22:21
Kapcsolódó kérdések: