Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők hosszútávon együtt maradha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők hosszútávon együtt maradhatnak egy csóróbb férfival?

Figyelt kérdés

Tegyük fel adott egy fiatal, szép, vonzó nő jó családi háttérrel.

Egyetemen vagy akárhol megismerkedik egy férfival akivel jól elvan, viszont az illető átlag anyagi szinten él.

Na most lehet az ilyenből hosszú távú kapcsolat vagy az álomvilág?

Azért merül fel a kérdés mert ha a férfi nem tudja biztosítani azt az életszínvonalat amihez a nő hozzászokott az egy idő után véleményem szerint konfliktushoz fog vezetni.

szept. 8. 01:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Miért a férfinak kellene egyáltalán biztosítani azt a színvonalat, amit a nő megszokott? A nő talán életképtelen? Nem tud elmenni dolgozni? 100 feminizmus és egyenlő jogokért való harc után még mindig ott tartunk, hogy a nőt el kell tartani... A szüfrazsettek forognak a sírjukban."

100 év feminizmus és egyenlő jogokért való harc sem tudja megváltoztatni az alap emlősállati biológiát, ami szerint csak a nő tud teherbe esni, a gyereket kihordani, megszülni, szoptatni, és így egy időre elkerülhetetlenül ki fog esni az addig megszokott kereső tevékenységéből.

szept. 8. 15:16
 12/17 anonim ***** válasza:
Párom fele annyit keres mint én és nincs saját lakása. Más alapján válogatok.
szept. 8. 15:27
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
11-es igen, ez tagadhatatlan, és most tekintsünk el az xyz állami támogatástól, gyed, gyes és satöbbiktől ezek nyilván nem járnak a nőnek, ja de. A skandináv országokban az apa ugyanannyi időre kiesik melóból, mint az anya. Ha ott megoldható ez, máshol is működne. Nem értem miért kell még mindig eltartania egy férfinak a nőt.
szept. 8. 16:33
 14/17 anonim ***** válasza:
#13 Nézd már meg, mennyi a maximális GYED. Segítek: a minimálbér 1,4-szerese. Ha nőként korábban volt egy jó fizud, gyakorlatilag töredékére csökken a jövedelmed.
szept. 8. 18:50
 15/17 anonim ***** válasza:

"A skandináv országokban az apa ugyanannyi időre kiesik melóból, mint az anya."

Nem esik ki ugyanannyi időre. A témában élen járó svédeknél a 390 "jól fizetett" napból legalább 90-et a másik szülőnek kell kivennie, különben csak kevés pénz jár, ennyi van.

szept. 8. 18:52
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem leszek népszerű, de nem maradnék együtt olyan férfival, aki egyetem után sem tud jól keresni. 20-on évesen még el lehet vegetálni gyakornokként de 30 fölött már kell egy életszínvonal. Én is már bőven 500 fölött keresek, ez a minimum, mivel én fogok elmenni szüli, kell hogy addig képes legyen eltartani amíg otthon vagyok vele.
szept. 9. 14:14
 17/17 anonim ***** válasza:
Én voltam ilyen párkapcsolatban nőként - megteremtettem én magamnak az életszínvonalat, miután lediplomáztam. Azóta már nem vagyunk együtt, de nem a pénz miatt.
szept. 12. 01:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!