Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik a belső nagyon, de a külső nem annyira,hosszútávon működhet ez?
Szerintem túlspilázod te is, meg az emberek is en bloc ezt a külső belső témát.
Ez a baj, hogy él a fejetekben egy kép, hogy na ez az etalon, minimum ilyen magas, olyan széles, hány kg, milyen hajú, milyen vállak, fülek, orr, kéz, arc, stb. és ezek alapján raktok kalapokba embereket.
Azt el tudod dönteni, hogy az adott illető szimpatikus-e. Szimpatikus? Akkor érdekel. Ha tetszik maga az ember, mit foglalkozol azzal, hogy nem passzol a fejedben kialakított külsőhöz?
Valaki vagy tetszik, vagy nem. Vagy érdekel, vagy nem. Én nem tudom hogy tudjátok ezt a 2 dolgot így elszeparálni... Találkozok valakivel és megfog, akkor engem az az ember érdekel, és k.rvára leszarom hogy milyen a külseje. Ha annyira rossz lenne, akkor leszarnám azt is, amilyen ember. De mivel nem tudom lesz.rni és a gondolataimban ő van, így egyértelmű hogy érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!