Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jön össze egy helyes pasi egy csúnya nővel, avagy fordítva?
Tudom, tudom, tudom. A külső csak egy dolog, az oké. Az is rendben van, hogy ízlések és pofonok, mert mindenkinek más tetszik. DE azért nem ennyire szélsőségesen. Amikor 99% látja csúnyának az adott embert, akkor azért ott gyanús, hogy tényleg csúnya kinézetű emberről van szó, nem?
Mègis néha olyan párokat làtok az utcán… rejtély számomra, hogy a szebbik ember, mit keres a csúnya mellett. Mindezt úgy mondom, hogy tisztában vagyok a saját gyengeségeimmel, nem tartom magam valami különb lénynek, csak érdekel. Amúgy én szerintem àtlagos vagyok, nem is a legjobb kinézetű, de nem is csúnya. Valaki biztos nagyon helyesnek tart, valaki meg tuti nem az esetének. Ez rendben is van így. Viszont nem hinném, hogy súrolom azt a határt, amikor konkrétan lerondáznának.
Na mármost ezek a párok tagjai viszont kimondottan ocsmányak. Legyen nő vagy férfi.
Ne legyünk most álszentek, hogy a belső számít. Tudom, hogy számít az is. Ez alap. Azonban úgy gondolom van olyan csúnya ember, akinél hót mindegy a lelke, mert tényleg ronda. Az a bottal se piszkálnád meg kategória, ahol felesleges a lelkét nézni, mert nem vonzó semmilyen módon sokadik látásra sem.
Szóval itt jön a kérdésem, hogy az előnyös külsővel rendelkezők miért jönnek össze mègis ezekkel a szintjükön jóval aluliakkal? Biztos, hogy ők is látják, amit mások… nem vakok.
Valaki magyarázza el.
Nem vitaindító, vagy ilyesmi, csak tényleg érdekel, hogy ezek hogy alakulnak ki.
A válaszadóktól kérem ne legyenek álszentek, mindenki a külső alapján választ először. Szerintem ezen nincs mit vitatni.
Lehet a 90% szerint ronda, de lehet ő a 10% közzé tartozik, akinek pont hogy tetszik.
Ráadásul nem minden a külső, nemhiába mondják azt, hogy a külső megfog, de a belső tart meg!
Lehet elege van a szép nőkből, eleget csalódott, ő benne meg nem (eddig). Az is lehetséges, hogy azért van vele, mert nem fogja megcsalni (szerinte). Vagy vele van, de mellette tart szeretőket (sajnos).
Kettes, kérlek tanulj meg olvasni. Senki se írta, hogy a lelke nem szép az embereknek…
Szövegértés általános iskola, első osztály.
20 évesen összejöttem egy azonos korú, baromi jo pasival, kigyúrt test, nagyon jól nézett ki. Én nem, de valahogy tetszettem neki. Eltelt 14 év, a srác nem azt mondom h hú de meghizott, de felszedett 10-15 kilót, kikerekedett az arca, ugyebár öregedett ő is, teljesen másképp néz ki. Egyéltalán nem tetszik.
Kb 2 hónapot voltunk együtt, de ha valahogy akkor együtt maradunk sok évig, ő ugyan ugy változott volna, de én nem látnám, én még mindig a jóképű 20 évest látnám benne.
Ezzel azt akartam mondani, h nem tudod mióta vannak együtt, az ember változik, lefogy, meghizik, szakállas lesz, rövid haj/hosszú haj, eltelnek az évek, de ha együtt vagytok te ezt nem úgy látod, neked nem változik. Lehet ezért tűnik neked így.
Az első mondatodban ott van a válasz
"Tudom, tudom, tudom. A külső csak egy dolog"
Helyes pasi csúnya nővel azért, mert a nő normális. Szép nő minden bokorban akad, a normális viszont nagyon ritka, ezért jobban megbecsüljük.
Szép nő csúnya férfival azért, mert a férfi gazdag.
Nekem van egy nagyon ronda igenytelen ferfi baratom. Sokat megyunk ide oda kettesben. Biztos sokan belekepzelik a baratsagu kba,h egy par vagyunk. Pedig nem fogjuk egymas kezet se nem csokolozunk.
Nem,nem talalom vonzonak.
1. Sokat csalódott és annyira fél már, hogy biztosra megy inkább. Akit bottal se piszkálnának meg az nem fogja megcsalni.
2. Nem csalódott ugyan de előre félti az egoját (a jó pasiknak törékenyebb mint az átlagosnak) ezért biztosra megy. Az igazán szép nők mellett nincs nyugodt élet, akkor sem ha esze ágában sincs megcsalni a párját.
3. Régen nem nézett ki jól és hiába változott a külseje az önbizalma a régi ezért nem látja, hogy már kategóriát lépett.
4. Válogatós, keresi az igazit és amíg az nem jön tart maga mellett valakit aki kiszolgálja vakon. Egy szép nőnek vannak elvárásai, nem fog mindent megtenni a semmiért, csak a "megtiszteltetésért", hogy a másik vele van, de jó!
Mindez oda vissza, mindegyik melyik fél a férfi vagy nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!