Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik a belső nagyon, de a külső nem annyira,hosszútávon működhet ez?
Köszönöm válaszaitokat.
Ő 45 én 38. Mindketten hosszú kapcsolat után vagyunk, de ő már több, mint 1 éve, én pedig még csak fél éve léptem ki.
Mivel sokáig voltam egy rossz kapcsolatban, emiatt nagyon vonz az új pasi a belsője miatt, és igen igaza lehet annak, aki írta, hogy tudat alatt vonz, csak a külsőre más elképzelés/ideál mondjuk így.
Fontosabb az, hogy tisztességesen bánjon velem, mint a külső. De tartok attól is, hogy mi van, ha idővel emiatt változna. Nem akarom az időnket sem húzni. Övèt pláne.
Köszönök mégegyszer, hogy leírtátok a tapasztalataitokat, meglátásaitokat.
Ne aggódj,nem változik a rákattanásod.
Jobban erősödni fog a vonzalom tovább és már nem fognak azok az emberek tetszeni, akik az előtt. Megváltozik az ízlésed tőle.
Nem akarom az időnket sem húzni. Övèt pláne.
Nem fogsz még 200 évet élni, szóval addig ragadd meg a lehetőségeket míg van rá mód. Nem leszel te sem fiatalabb, az idő pedig megy.
Persze mindig lehet várni a “majd csak jön jobb” felfogás reményében, ami aztán vagy beválik vagy nem. Általában nem szokott. Nem túl szerencsés 50 évesen arra gondolni, hogy talán mégiscsak meg kellett volna próbálni xy-nal, ahelyett hogy most itt vagyok 50 évesen egyedül.
Semmit sem veszíthetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!