Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni,ha hosszútávon senki se tud érdekelni,még rövidtávon se tudok senki iránt se lelkesedni?
A pszichológus csak végighallgat, ad két tanácsot azt jól van. Neked kell kimászni belőle, nem teheti meg helyetted senki.
Kiégés esetén jó szünetet tartani és olyan dolgokkal foglalkozni amelyek által kiegyensúlyozott vagy.
Azt kéne elérni.
Úgy kéne hozzáállni az egészhez, hogy nem a párkapcsolat, szerelem tehet kizárólag boldoggá, békéssé.
Ha eléred ezt a szintet és közben jobb emberismerővé válsz sokkal több esélyed lesz egeszseges párkapcsolatra valakivel. Míg hajszolod addig sose fog összejönni.
Emberismerőnek nem vagyok rossz, mindig is kiszúrtam,ha valaki nem őszinte vagy ilyesmi, sokszor meg kifejezetten normális kedves lányokat látok,de ennek ellenére valamiért nem tudok lelkesedni irántuk se,hiába látom,h amúgy egy rendes ember az illető.
De nem csak kapcsolatok terén van ez,hanem minden más téren, én örülnék, ha valahol találnék valamit,ami lelkesít,mindegy hogy az kapcsolat e vagy valami teljesen más.
Mert nem találkoztál még titokzatos ÉS érdekes emberrel, akinek igazán széles a látóköre.
Az élet egyéb területén pedig, ha önmagadtól nem tudsz gondolni semmire (bár ezt erősen kétlem, mindekinek van valami ami felpezsdíti a vérét) - akkor talán próbáld ki ezeket a minden-nap-valami-olyat-csinálok-amit-azelőtt-sohasem challenge-eket (kezdve az olyan semmitmondó dolgoktól, h tanulj meg főzni valami mást, rántottán kívül is, de akár valami új sport: falmászás pl, vagy vitorlázás, vagy lovaglás. Vagy menj be egy sztriptíz bárba. Akármi.). Talán önismeretre is lelsz általuk.
Nem lehet, hogy igazából nem is akarsz kapcsolatot?
Egyetlen normális nővel se volt randid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!