Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Enyhén aszex nő miért akar összejönni velem (egy depresszív férfival)? Ez működhet hosszútávon?
Megismerkedtem egy csinos szép,de enyhén aszex nővel,aki elmondása szerint néha azért belemegy a szexbe,de alapvetően nem kívánja. Egyelőre még nem feküdtünk le,mindketten 30 körüliek vagyunk.
Namost ő nagyon akar viszont komoly kapcsolatot,gyereket,családot stb., de ha lehet minél kevesebb szex legyen benne és nem igazán talál ehhez párt.
Én is sok mindenben hasonlóan gondolkodom, meg van saját lakásom,fix állásom,egzisztenciám, minden adott a családalapításhoz. Viszont az egy dolog, hogy jelenleg nem igazán vagyok túlfűtve szexuális vággyal,és bőven elvagyok úgy, ha csak néhány havonta van valami,de ez még nem jelenti azt,h később ez nem változhat. Depresszív állapotban vagyok,hangulati ingadozásaim vannak,motiválatlan vagyok,és ezért nem igénylem, és ezt ő is pontosan tudja,mert mondtam neki. Járok terápiára, és ki tudja,lehet egyszer kijövök a depiből,és újra lesz rendes szexigényem. Vajon miért akar mégis velem jövőt tervezni, vagy ennyire nincs más,aki alkalmas lenne erre?
Valószínű úgy látja, hogy tudod biztosítani azt az anyagi hátteret ami kell a családalapításhoz (van lakásod is), és el tudja képzelni, hogy te legyél a gyereke(i) apja. Neki ennyi kell belőled.
Ha neked ettől több is kell szex, szerelem, érzelmek stb. akkor nem érdemes ezt a kapcsolatot erőltetni. Később lenne gond, hogy nem egyezik a libidótok és jönne a megcsalás/válás.
2. Igen, egyetértek. Nőként is ezt látom. :(
1-es
igy van, ha azzal indit valaki, hogy neki mindene megvan ahhoz, hogy család legyen akkor jönnek elő már bocs, de hasonló aranyásó tipusok, aki mellett biztonság van.
A kérdés, hogy ha már most neked kételyeid vannak, akkor azon a vonalon érdemes elindulni, hogy teljesen mindegy, hogy a másik mit akar, ha határozott vagy akkor teljesen mindegy mit manipulál a másik, egy a lényeg, TE mit akarsz, és az lesz.
A szépsége, csapda...mármint úgy értem, hogy elvonja a figyelmedet arról amit valójában szeretnél, nem a külsőt kell nézni, az elterelő jeleket kell követni, hogy mi az ami elvonja a figyelmedet arról amit valójában szeretnél, ha ehhez ragaszkodsz, és nem engedsz a bűbájnak, akkor ne érdekeljen, mit akar a másik..
erre gyúrj, hogy meglásd mi a mögöttes szándék, manipuláció, bűbáj stb..és persze forditva ...férfiban ez úgyanigy megvan...ha kiteszik az ablakba a vagyont, akkor könnyen egy nárcisztikus személybe lehet belebotlani, úgy, hogy elkábit a körités és nem figyeltek a csapdára...
sok sikert a tisztán látáshoz!
Csak ki akar használni!
Depisnek tizenévesen kellett volna lenned! Legkésőbb 22-3 éves korára a későnérők is kinövik ezt. Én 30 évesen tinilányokat ...tam! Kapjál már észhez!
😂😂😂😂😂😂
Szoval az a bajod h nem hasznalhatod ot is egeszsegugyi szuksegletnek.. ! Grat.
Akkor szolj neki!
Gyors keres valakit.
Potolhato vagy! Nyugi.
Felcsinaltatja magat. Aztan felneveli.
Faszi nem kell csak addig neki ehhez. Gondolom o gyereket akar es nem férjet !
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!