Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Enyhén aszex nő miért akar összejönni velem (egy depresszív férfival)? Ez működhet hosszútávon?
Megismerkedtem egy csinos szép,de enyhén aszex nővel,aki elmondása szerint néha azért belemegy a szexbe,de alapvetően nem kívánja. Egyelőre még nem feküdtünk le,mindketten 30 körüliek vagyunk.
Namost ő nagyon akar viszont komoly kapcsolatot,gyereket,családot stb., de ha lehet minél kevesebb szex legyen benne és nem igazán talál ehhez párt.
Én is sok mindenben hasonlóan gondolkodom, meg van saját lakásom,fix állásom,egzisztenciám, minden adott a családalapításhoz. Viszont az egy dolog, hogy jelenleg nem igazán vagyok túlfűtve szexuális vággyal,és bőven elvagyok úgy, ha csak néhány havonta van valami,de ez még nem jelenti azt,h később ez nem változhat. Depresszív állapotban vagyok,hangulati ingadozásaim vannak,motiválatlan vagyok,és ezért nem igénylem, és ezt ő is pontosan tudja,mert mondtam neki. Járok terápiára, és ki tudja,lehet egyszer kijövök a depiből,és újra lesz rendes szexigényem. Vajon miért akar mégis velem jövőt tervezni, vagy ennyire nincs más,aki alkalmas lenne erre?
több ilyen "ismerős" jön most fel akinek aszex a felesége, és iszonyúan szenvednek mellettük férfiként, most ahogy visszagonolok, mindegyik férfi többet akarna,mint a feleség meg nem, de hát jó vele lenni amúgy, meg a közös dolgok, a gyerek stb, minden más jó vele, csak a szex nem.
A lényeg, a lényeg, hogy örülj neki, hogy elmondta neked, akiket én ismerek, ott egyik nő sem jelezte a párjának, hogy nekik nem annyira fontos a szex, és már család és az együttélés jó velük, csak a szex nem..
Elég sok hasonló kapcsolat lehet, ahol az elején vagy nem tudják, vagy nem őszinték egymással ...
Én ajánlanám, hogy ha ellen tudsz állni a csábitásnak akkor hagyd, és lehet ez egy próba is neked, hogy képes vagy-e rá, hogy ellen tudj állni a csábitásnak.
A depressziv állapotból pedig gyere ki minél előbb, nemhiszem hogy vonzó lehet egy egészséges nőnek, hacsak nem egy megmentő tipus aki imádja feláldozni magát másért, önmaga feladásával.
11. Nem értem, hogy házasság előtt miért nem ülnek le beszélni? :(
Ha később ők úgyis csak szenvednek..
12. Úgy emlékszem, hogy azt mondták, hogy akkor nem volt gond, csak talán később már nem akarták annyiszor, ahogyan ők.
Változnak az emberek egy idő után, lehet aki anno szerette nagyon a szexet később ahogy a hormonok változnak már nem akarja annyira nem tudom, és az is lehet, hogy a másik fél pedig akkor lesz a turbón amikor a párja a padlón ilyen téren, és akkor van a diszharmónia, és mennek félre a párok keresik a neten a függőséget, vagy élőben jön a 3. fél stb stb..
13. Hát ha nekem a napi 2-3 vágy csillapodna, még örülnék is.
Én vagyok a nő a kapcsolatban és sokszor nincs nálunk semmi. Persze, adok a páromnak időt, de azért szar szenvedni.
Ugyan mi nem vagyunk házasok.
14. Ha a párok nincsenek szexuálisan harmóniában akkor fentáll a diszharmónia, ami feszültséget okoz azoknál akik elfojtják.
Rányomja a bélyegét a kapcsolatra jön a hibáztatás, konfliktuskeresés stb.
meg kell beszélni, hogy ez igy valamelyiknek nem jó, több tényező is lehet, ha valakinek nem ugyanaz a ritmusa mint a párjáé /munkahelyi stressz, hormonális, több minden közrejátszhat, ha úgy itéljük meg, hogy kijön ebből a helyzetből később, addig könnyitsünk a magunk részére, és ne erőszakoskodjunk..vagy ha nem egyforma mint nálad akkor talán el lehet gondolkodni idővel egy másik kapcsolaton, ha ez igy nem felel meg, előbb utóbb szenvedés a vége, ha minden más jó vele, csak pont a szex nem.. A kapcsolat alap pillére kell, hogy legyen a jó szexuális élet, akárki akármit is mond.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!