Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit lehet kezdeni ezzel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet kezdeni ezzel a helyzettel, hogy vágynék egy komoly kapcsolatra, de egy nő sincs, aki hosszútávon fenntartaná az érdeklődésem?

Figyelt kérdés

Lehet az az oka,h túl magasra feltolódott az ingerküszöböm, és már nem hoz lázba senki, de már több éve ezt a teljes érdektelenséget érzem. Még ha néha valaki egy kicsit fel is kelti az érdeklődésem, általában legkésőbb néhány héten belül kiábrándulok belőle, és sok olyan eset van, ahol nem is tudom megmagyarázni az okát, csak szimplán valamilyen megérzés alapján elmegy a kedvem az egésztől.

Alapból szerencsésnek mondható életem van, több diplomával,rendes állással,saját lakással, minden lehetőségem megvan, hogy valakivel komolyabban is elkezdjem megalapozni a jövőmet, és sok lánynak be is jövök,de valahogy mégse jut el odáig a dolog, hogy komolyra tudjon fordulni.

Nem tudom, hogy most bennem van e valami hiba, hogy túl válogatós vagyok,hogy nekem senki se elég jó, vagy szimplán nem találtam meg azt a nőt, aki tényleg igazán hozzám passzol.

Ráadásul nincsenek is konkrét elvárásaim, inkább a megérzéseimre hallgatok, és olyat keresek,akivel jól érzem magam és érzek valami pluszt, de nem jön valahogy.

Esküszöm már annak is jobban örülnék, ha viszonzatlanul szerelmes lennék valakibe, mert akkor legalább lenne valami lelkesedés bennem ehelyett a kiégettség helyett.

2023. szept. 27. 21:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Hol, milyen csatornákon próbálsz ismerkedni?
2023. szept. 27. 21:45
 2/13 A kérdező kommentje:
31, Főleg tinderen, azt többen mondták már, hogy az ilyen netes direkt ismerkedés nem nekem való, mert magát a helyzetet annyira erőltetettnek érezhetem tudat alatt, hogy ez már önmagában kiábrándít, még ha amúgy be is jönne a másik. De néha baráti társaságban, vagy munkahelyről is ismertem meg lányokat, de velük se nagyon jött meg a lelkesedés.
2023. szept. 27. 21:51
 3/13 anonim ***** válasza:
Azt írod, vágysz kapcsolatra. Pontosan mire? Milyennek képzeled el ezt a vágyott kapcsolatot?
2023. szept. 27. 22:04
 4/13 A kérdező kommentje:
Az érzésre vágyom leginkább, hogy valaki fontos nekem, és bármit megtennék érte, és közben tudom, hogy ez kölcsönös. Az ember társas lény, és gondolom tudat alatt belém van kódolva,hogy igényelném ezt a fajta intimitást, csak hosszú ideje nem találkozom olyannal, aki kiváltaná belőlem ezt az érzést.
2023. szept. 27. 22:11
 5/13 anonim ***** válasza:

Nem ezt jelenti a társas lény. (Társadalomban élő, szülők, tesók, barátok, nem kapcsolat.)

Ilyenre én is vágytam régen. Nem akarom összetörni az álmaidat, de ilyen nincs. Sokat írtam fiatalabb koromban ilyen sztorikkal, ahol az emberek szerelmesek, teljesen megbíznak egymásban, pont, ahogy írod. Felnőve rájöttem, hogy nagyon apró dolgokon képes elcsúszni ez, és nagyon kevés ember képes erre.

2023. szept. 27. 22:15
 6/13 A kérdező kommentje:

Sok olyat ismerek a környezetemben, akiknek az, hogy 'legyen kapcsolat', fontosabb prioritást élvez, mint hogy érzelmileg is egy hullámhosszon legyenek, és magukra erőltetik a kapcsolat kedvéért,vagy megpróbálják elhitetni magukkal,hogy szerelmesek, de ezek tényleg bármin el tudnak csúszni.

Viszont én sajnos vagy szerencsére nem vagyok erre képes, hanem ha nem érzem azt az igazán mély érzelmet a másik irányába,ami túlmutat a praktikus összeillésen meg a fellángoláson, akkor eleve nem is erőltetem a dolgot. Akármennyire is vágyok egy kapcsolatra, úgy nem akarok belemenni,hogy érzem, hogy nem lesz jó vége.

De az is lehet persze, hogy amire én vágyom, az nem is létezik ,vagy legalábbis számomra nem elérhető.

2023. szept. 27. 22:23
 7/13 anonim ***** válasza:

Lehet a tinder se a legmegfelelőbb eszköz számodra, ha ennyire a lelki és érzelmi dolgokat is keresed. Ami szerintem teljesen jogos igény, csak a mai világban kissé... mondhatni kiveszett, de legalább is nagyon a háttérbe szorult.

Én úgy látom ezt a tinder dolgot hogy már már lelketlenül pragmatikus az egész, érdekek és előnyök hátrányok, kereslet kínálat is maximalizálni próbál, mintha nem is emberek lennének ott hanem valami áru. Nem véletlen hogy a többség szexre használja, meg egyfajta húspiac. Lehet ebből is jön a kiégettséged a társkeresés felé, nem tudom.

Vonakodtam hogy megírjam-e ezt a választ, mert a tinder a legnépszerűbb, és hát nem nagyon tudok helyette mit ajánlani, élőben eléggé megváltoztak szintén az emberi kapcsolatok és ismerkedés. De ha van valakinek tippe olyan ismerkedős oldalról ami nem tinder hanem kevésbé lelketlen, az nyugodtan ossza meg, mert én is kíváncsi lennék rá.

2023. szept. 27. 22:33
 8/13 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon alacsony a libidóm, és gondolkodtam azon, hogy aszex társkeresőre megyek.
2023. szept. 27. 22:43
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem kezdj el pasizni, ha már a nők terén unod magat.
2023. szept. 28. 00:15
 10/13 A kérdező kommentje:

#7 Egyetértek, de én se tudok jobb társkeresőt, nagyjából az összes ugyanolyan.

A libidómmal nincs semmi gond, vannak nők,akikkel jó a szex,de ha érzelmileg nem tudok kötődni hozzájuk, akkor ez se tart meg sokáig mellettük.

2023. szept. 28. 00:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!