Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit lehet kezdeni ezzel a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet kezdeni ezzel a helyzettel, hogy vágynék egy komoly kapcsolatra, de egy nő sincs, aki hosszútávon fenntartaná az érdeklődésem?

Figyelt kérdés

Lehet az az oka,h túl magasra feltolódott az ingerküszöböm, és már nem hoz lázba senki, de már több éve ezt a teljes érdektelenséget érzem. Még ha néha valaki egy kicsit fel is kelti az érdeklődésem, általában legkésőbb néhány héten belül kiábrándulok belőle, és sok olyan eset van, ahol nem is tudom megmagyarázni az okát, csak szimplán valamilyen megérzés alapján elmegy a kedvem az egésztől.

Alapból szerencsésnek mondható életem van, több diplomával,rendes állással,saját lakással, minden lehetőségem megvan, hogy valakivel komolyabban is elkezdjem megalapozni a jövőmet, és sok lánynak be is jövök,de valahogy mégse jut el odáig a dolog, hogy komolyra tudjon fordulni.

Nem tudom, hogy most bennem van e valami hiba, hogy túl válogatós vagyok,hogy nekem senki se elég jó, vagy szimplán nem találtam meg azt a nőt, aki tényleg igazán hozzám passzol.

Ráadásul nincsenek is konkrét elvárásaim, inkább a megérzéseimre hallgatok, és olyat keresek,akivel jól érzem magam és érzek valami pluszt, de nem jön valahogy.

Esküszöm már annak is jobban örülnék, ha viszonzatlanul szerelmes lennék valakibe, mert akkor legalább lenne valami lelkesedés bennem ehelyett a kiégettség helyett.

2023. szept. 27. 21:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
És szerinted mi kellene ahhoz, hogy érzelmileg elkezdj kötődni pl valakihez? Szemelyisegre
2023. szept. 28. 07:48
 12/13 anonim ***** válasza:

"egy kicsit fel is kelti az érdeklődésem, általában legkésőbb néhány héten belül kiábrándulok belőle"

Komoly kapcsolat kialakulásához sok idő kell.

2023. szept. 28. 21:16
 13/13 A kérdező kommentje:

Szerintem valami +, amit nem lehet racionálisan megmagyarázni.

A személyiséggel kapcsolatban bőven elég, ha értelmes, intelligens,szellemi témákban tudunk izgalmasakat beszélgetni.

2023. szept. 30. 08:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!