Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor, hogy is van ez a fizetéses dolog?
30 körüliek vagyunk, én vagyok a férfi.
A lényeg elkezdtem online ismerkedni egy nővel aki szerint ez az első randis fizetés, meg hogy a férfi fizeti a dolgokat hülyeség. A nő ugyanúgy szálljon be stb. Szóval a mozit előre lebeszéltük, de a fizetésben annyiban maradtunk, hogy "majd meglátjuk". Hát elég nehézkes volt, 2 percig feltartottuk a sort, mert gond volt abból, hogy én fizetek, a vége az lett, hogy "majd később megbeszéljük, odaadod, ha szeretnéd". Már elég kínos volt az egész.
Mozi után beültünk beszélgetni és iszogatni. A nő alkoholos italokat fogyasztott, én csak gyümölcslevet és shaket. A lényeg, hogy itt már megpróbáltam a dolgok elébe menni és rákérdeztem, hogy mi a fizetés menete, mert a korábbiakat jobb lenne elkerülni. Felesben fizetés, vagy mindenki a maga részét fizeti. A végén a mindenki a maga részét fizeti jött ki, DE eléggé megváltozott a nő hangulata és elég hamar le is rázott.
Én még aznap és másnap is írtam neki, megnézte, de semmi reakció.
Elkönyveltem, hogy akkor offos a dolog a részéről. 3 nap múlva rám köszönt és elkezdett írni, mintha mi sem történt volna. Nem direktbe kimondva, de elszólta magát, mert miután beszélgettünk 2-3x is eltűnt több órára, ami korábban nem nagyon volt jellemző. Szóval 1 hét alatt volt vagy 3-4 randija, a 3 nap alatt is 1, vagy 2 összejött ahogy kivettem a szavaiból.
Elég nehézkesen, de kinyögte, hogy rosszul esett neki ez a fizetés dolog, mind a mozis, mind az italos. "Ő mást várt". Nem tudja mit, de nem ezt.
Szóval most azokhoz szólna a kérdés aki hasonló módon gondolkodik. Most akkor mi a helyes, ki mikor mit hogyan fizessen randin és kapcsolatban is? Eléggé elvesztettem a fonalat a témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!