Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Egy 173 cm magas nőnél, mennyi az a testsúly, amikor ti még randiznátok vele? Ha arcra nem csúnya, ápolt és inteligens. 35 éves
1 ilyen beszólástól úgy összeomlik, hogy már szabin/táppénzen van?
Az kemény.
Férfiként bezzeg tűrjed méltósággal a 100. ilyet is, aztán meg ne rinyáljál hogy nincs nőd.
Így látatlanban mindegy hány kiló, sokat látott ember vagyok én, édes egy komám..., inkább tolom tovább a szingli szekeret!
Egyébként, hogy válaszoljak adatokkal, szimplán matematikailag, ha van melle, akkor max. 78kg.
...egyébként nem a súllyal volt a baj, hanem amit a #19-es írt, az úgy igaz, ahogy van!
"Nem tudom mi folyik mostanában a randi piacon, több éve férjnél vagyok. Nem tudtam, hogy ennyire kemény a helyzet."
Qrvára az! El ne hidd, amit itt olvasol, hogy a férfiaknak mindegy, csak lyuk legyen, igénytelenek, nincsenek különösebb elvárásaik. Bizony vannak, és nem gyengék.
170/58 vagyok, de nekem nem szép az arcom - sokkal rosszabbak a tapasztalataim emiatt, mint amilyenekkel túlsúlyos, de szép arcú nők rendelkeznek.
22essel nagyon egyet értek bár szebben írtam volna le, hogy egy ilyen lelkileg harmat gyenge nő nem kellene.
85kg a felső határ ha cserébe nem két lógó mellett 2 zongora lábat(elefánt lábat) kapok és nem kacsa segget(amikor a nő után 1-2másodperccel ér oda a feneke).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!