Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz azt mondani, hogy akkor jönnék össze veled, ha lefogynál?
Mindenki azt mond amit akar a másik meg úgy veszi ahogy akarja.
Nálam olyanok szoktak lenni mikor átlagként szürkeegérként nem vesznek észre, aztán céges rendezvényeken vagy ha látnak munkán kivul meg leesik az álluk és elkezdenek nyomulni. Én speciel ezt rühellem. Általában azokat a pasikat értékelem csak akik egyébként is észrevesznek. És nem azokat akik instamacáktol vagy kikent kifentektől bepörögnek.
Ráadásul a nők a hormonok miatt sokkal nehezebben fogynak mint pl a férfiak, meg rengeteg betegség is van, amitől nem tud egyszerűen, "gyorsan" fogyni. Mielőtt kijelentenél ilyet neki, nézz utána, hogy milyen betegségek vannak, amik konkrétan zsákutca az orvosi szférában, inzulinrezisztencia, ez egy átok a nőknek, és még rengeteg ilyen van.
Amúgy hány kiló és milyen magas, milyen az alakja? Pl nekem tetszenek a ducibb lányok, lehet csak a te szemednek kövér, miközben a másiknak, jelen esetben nekem főnyeremény lenne. Egyáltalán nőről vagy férfiról van e szó, hány éves? Kevés az információ nekem.
Szerintem így rendben vagy, legelabbis az én ideálomnak, én általában 70-80-90 kiló közti lányokat látok szépnek.
Tippre kb. 156cm/80+kg lány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!