Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Egy 173 cm magas nőnél, mennyi az a testsúly, amikor ti még randiznátok vele? Ha arcra nem csúnya, ápolt és inteligens. 35 éves
12# Tudom, hogy nem mindenki ilyen 🙂!
Köszönöm szépen, hogy válaszoltatok!
Szép estét kívánok, mindenkinek!
14# igazad, hozzád nem passzol.
De egy 185-190cm magas és 100kg férfi csak "elbír" vele.
A testtömeg önmagában nem túl informatív, még a magasság arányában sem.
Én pontosan ehhez a magassághoz 60 kiló vagyok. Nem rossz az összkép, de azért ha jobban megnézem magam, akad narancsbőr a fenekemen, a combom belső részén van egy kis zsírréteg, a hasam lehetne kicsit laposabb stb. A barátnőm ugyanolyan magas, mint én és 68 kg. Igen ám, de rendszeresen sportol, nagyobbak a mellei, szélesebb a csípője, azaz mindent összevetve objektíve szebb, nőiesebb alakja van, mint nekem, és még a testzsír százaléka is alacsonyabb.
Nyilván 100 kilót már sehogysem lehet arányosan eloszlatni, de bizonyos intervallumban abszolút nem irányadó a testtömeg.
Az folyik a randipiacon, hogy mindenki rommá retusálja és beállítgatja a fotóit, míg végül kicsit sem hasonlit önmagára, aztán ha odadübörög a randipartnere elé a maga húsvér valójában, a csalódottság időnként kihozza a másikból a büdös parasztot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!