Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők! A külsődre vagy a belsődr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! A külsődre vagy a belsődre vonatkozó bók/sértés hat rád erősebben?

Figyelt kérdés

Melyik az, amelyik jobban foglalkoztat, jobban betalál?

A "sértés" szó helyett használhattam volna a "kritika" kifejezést, vagy "rossz vélemény"-t. Ugyanazt jelenti.

aug. 24. 15:17
A kérdező szavazást indított:
Bók a külsőre, sértés a külsőre
Bók a külsőre, sértés a belsőre
Bók a belsőre, sértés a külsőre
Bók a belsőre, sértés a belsőre
17 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Igazából nem érdekel, mert aki másokat sérteget, az saját magáról állít ki szegénységi bizonyítványt.

Ha finoman, burkolt kritikát fogalmaz meg az illető, akkor a belső tulajdonságokra vonatkozóan még lehet, hogy el is gondolkodom. A külső az olyan, hogy sokat nem tudsz tenni, genetika.

Persze én adok magamra, igyekszem a maximumot kihozni, amit lehet.

Szóval ha azt mondja, hogy nagy az orrom, vagy nem tetszik a frizurám, hát kicsit sem érdekel.

aug. 24. 15:24
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Most már egyik se. Sikerült a személyiségem sérülékeny részét eléggé biztonságba helyeznem és jó távol vinnem az efféle szituációktól ahhoz, hogy pusztán csak kíváncsian figyeljem a bókolót / sértegetőt, vajon milyen érdekből kifolyólag mondja nekem azokat, amiket.
aug. 24. 15:37
 3/11 anonim ***** válasza:
20%
Az emberek nagyobbik hányadának a véleménye számomra alapból értéktelen, mivel többségük önreflexió nélküli, zsigeri lény. És ezt testbeszédből, hanglejtésből, mondanivalóból, témafelvetésből már a rám vonatkozó kommentárjaik előtt leszűröm.
aug. 24. 15:39
 4/11 anonim ***** válasza:
72%
A külsőmre érzékenyebb vagyok, mert a jellememmel, "belsőmmel" tökéletesen elégedett vagyok, viszont mindig is zavartak dolgok a külsővel kapcsolatban.
aug. 24. 15:43
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Engem sem izgat annyira egyik sem. A bók jól esik bárkitől (ha hátsó szándék nélküli, nem ilyen nyalizós simpkedés), a sértés meg inkább nőktől esik rosszabbul ha külsőre vonatkozik, mert az valószínűleg objektív és tényleg szarul néz ki amire mondja, azt pont leszarom, kinek mire áll/nem áll fel a fsza.
aug. 24. 15:45
 6/11 anonim ***** válasza:
76%

Őszintén nem érdekel egyik sem.

A külsőmért bőven eleget teszek, és ott a párom, aki teljesen meg van értem veszve több, mint egy évtizede.

A belsőmre pedig nagyon régóta maximum a családomtól kapok tényleg építő kritikát, ezen kívül csak kotnyeleskedő, beteg férfiaktól kaptam, akik komolyan azt hitték a semmire alapozva, hogy lesz köztünk bármi is és majd rájuk fogom lecserélni a páromat/velük fogom csalni. Az ilyenek pedig érthető okokból nem érdekelnek.

aug. 24. 15:49
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem érdekel random emberek mondandója. Barátok meg nem tesznek megjegyzést semmire.
aug. 24. 15:58
 8/11 anonim ***** válasza:

A külsőm átlag alatti, így arra érzékeny vagyok.

A belsőről úgy gondolom, jobb, ha senki nem szól semmit. Sem jót, sem rosszat. Ha mégis megteszi, nem fogok adni rá - sem az elismerésre, sem a kritikára -, mert úgysem rendelkezhet elegendő tudással a véleménynyilvánításhoz.

aug. 24. 16:09
 9/11 anonim ***** válasza:
Szeretem, ha sértegetnek.Azzal elárulja a másik ember, hogy neki hol van velem szemben kisebbségi komplexusa.
aug. 24. 18:25
 10/11 anonim ***** válasza:
Mikor semmibe néznek vagy hulyének mikor ugy beszélnek velem mint pl egy utolsó kutyával. Ezek jellemzően igazgatok vagy csopvezek. Vagy akár ügyintézők pl a magyar államkincstárnál mikor kamatokról futamidőkről kérdezek és nem képesek egyenranguan vagy normálisan beszélni.
aug. 24. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!