Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! A külsődre vagy a belsődre vonatkozó bók/sértés hat rád erősebben?
Melyik az, amelyik jobban foglalkoztat, jobban betalál?
A "sértés" szó helyett használhattam volna a "kritika" kifejezést, vagy "rossz vélemény"-t. Ugyanazt jelenti.
Igazából nem érdekel, mert aki másokat sérteget, az saját magáról állít ki szegénységi bizonyítványt.
Ha finoman, burkolt kritikát fogalmaz meg az illető, akkor a belső tulajdonságokra vonatkozóan még lehet, hogy el is gondolkodom. A külső az olyan, hogy sokat nem tudsz tenni, genetika.
Persze én adok magamra, igyekszem a maximumot kihozni, amit lehet.
Szóval ha azt mondja, hogy nagy az orrom, vagy nem tetszik a frizurám, hát kicsit sem érdekel.
Őszintén nem érdekel egyik sem.
A külsőmért bőven eleget teszek, és ott a párom, aki teljesen meg van értem veszve több, mint egy évtizede.
A belsőmre pedig nagyon régóta maximum a családomtól kapok tényleg építő kritikát, ezen kívül csak kotnyeleskedő, beteg férfiaktól kaptam, akik komolyan azt hitték a semmire alapozva, hogy lesz köztünk bármi is és majd rájuk fogom lecserélni a páromat/velük fogom csalni. Az ilyenek pedig érthető okokból nem érdekelnek.
A külsőm átlag alatti, így arra érzékeny vagyok.
A belsőről úgy gondolom, jobb, ha senki nem szól semmit. Sem jót, sem rosszat. Ha mégis megteszi, nem fogok adni rá - sem az elismerésre, sem a kritikára -, mert úgysem rendelkezhet elegendő tudással a véleménynyilvánításhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!