Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ezzel arra utal, hogy büdös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezzel arra utal, hogy büdös vagyok?

Figyelt kérdés

Első tinderes randi, előtte simán csak axe tüsfürdővel zuhanyoztam, nem használok parfümöt. A lánynak 5 méteres aurája volt, már messziről érződött, mintha magára borította volna a parfümös üveget. Bókként megjegyeztem, hogy jó illata van, erre azt válaszolta, hogy "köszi, neked is". Majd picit közölebb hajolt, és azt kérdezte, hogy szappan+öblítő?

Nem tudom, hogy minek szánta ezt a szappanos szöveget, kicsit sértőnek érzem.

2024. jún. 19. 23:05
 1/10 anonim ***** válasza:
66%
Lealázás sajnos.
2024. jún. 19. 23:18
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Bunkózásnak hangzik, de te se értem minek dicsérsz meg valamit, ami valójában zavar.
2024. jún. 19. 23:19
 3/10 Senior Séf ***** válasza:
87%
Lehet,hogy csak zavarban volt a csaj. Randin megesik.
2024. jún. 19. 23:49
 4/10 anonim ***** válasza:
73%

Már első randin játszmáztok kölcsönösen...

A fene érti az ilyen embereket.

2024. jún. 20. 02:25
 5/10 anonim ***** válasza:
61%

Nőként mondom bunkó a csaj.

Lealázás!

Esetleg zavarba van, de még egy ilyen húzás és dobd ki. Legyen önbecsülésed.

Amúgy meg ilyen kölnis csajt aki messziről bűzlik alapból kerüld. Szimplán annyira égő ilyennel megjelenni.

2024. jún. 20. 05:06
 6/10 anonim válasza:
16%
Szia. Szerintem írtak neked pár butaságot! Te nem szóltál be. Te bókoltál. Rossz az aki rosszra gondol. Mi a baj a parfümözéssel? Ha tiszta is mellé a parfüm csak pozitív plussz. Én is imádom. Ha nem vágott pofákat anikor mondta, hogy szappan plusz öblítő akár tetszhetett neki. De hidd el a parfüm jól áll egy tiszta férfinek. Vonzó. Dobni rögtön, meg azonnal játszma meg önbecsülés...kicsit hoggadjatok. Hagy derüljön ki nyugiba, hogy jók e egymásnak! Szia.
2024. jún. 20. 05:41
 7/10 anonim válasza:
6%
Ez egy jelzés volt feléd hogy igénytelen vagy. Teljesen igaza van a csajnak. Aki nem használ parfümöt igénytelen. Olcsón is lehet kapni jót. Elég keveset fújni és érződik.
2024. jún. 20. 07:17
 8/10 anonim válasza:
10%
Megérdemelted mert igénytelen vagy.
2024. jún. 20. 07:28
 9/10 anonim ***** válasza:
62%

Én imádom a szappan-öblítő kombót. Nőként mondom. Gyűlölöm a parfümöket! A mostaniakba meg nem tudom mit tesznek, különösen orrfacsaró. Vagy vm olcsó 💩t löttyintenek magukra.

Szóval lehet tényleg tetszett neki az illatod.

2024. jún. 20. 11:34
 10/10 anonim válasza:
13%
9-es igénytelen vagy. Nem csak büdös parfümök léteznek, még ezzel sem vagy tisztában.
2024. jún. 20. 12:43

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!