Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőtől hogy kérjek elnézést ha vérig sértettem?
Ráadásul tudtomon kívül.
Randiztunk párszor és szex is volt köztünk. Hívnám, de le van tiltva a számom. Facebookon törölt az ismerősei közül.
Másik számról felhívom. Mondja hogy egy üzletben összetalálkoztunk, egymásra néztünk, majd én köszönés nélkül elmentem mellette.
Döbbenetemben annyit tudtam kinyögni a telefonba hogy: "Sajnálom"
Aztán letette.
Ebből én annyira emlékszem hogy jártam abban az üzletben de rá nem.
Azért csak ennyit mondtam mert nyilván ez történt, hiába nem vettem észre és tuti nem hiszi el hogy nem vettem észre.
Mit tegyek?
Szerintem a szándék a fontos. Nem tehetsz róla, nem figyeltél. Kivel ne fordult volna elő
Lehet, hogy ez csak ürügy volt, és más miatt sértődött meg?
Arról ne te tehetsz, ha lökött a lány!
Én erre max még egy üzenetet pazarolnék és örülnék, hogy ilyan hamar kideült róla, hogy hisztis.
Tudom magamról, hogy senkit nem ismerek fel közlekedés közben, ezért elmondom az első nap, hogy számítson erre és szóljon rá, ha valahol összefutunk, de nem veszem észre.
Hát ez ismerős probléma 😂
Én se veszek észre sose senkit, általában ha megyek valahova akkor elábrándozom, vagy a teendőkön agyalok, nem azt nézem ki megy el mellettem...
Nagyon durva hogy egy ilyen miatt ennyire berágott. Szerintem te igyekeztél eleget. Max. még egy próbálkozást tennék ha nagyon-nagyon kell a csaj. De többet tuti nem.
Ugyanúgy, mint bárki mástól.
"Ne haragudj, nem vettelek észre"
Két értelmes ember ennyivel fel tudja ezt dolgozni és továbblép
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!