Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nőtől hogy kérjek elnézést ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőtől hogy kérjek elnézést ha vérig sértettem?

Figyelt kérdés

Ráadásul tudtomon kívül.

Randiztunk párszor és szex is volt köztünk. Hívnám, de le van tiltva a számom. Facebookon törölt az ismerősei közül.

Másik számról felhívom. Mondja hogy egy üzletben összetalálkoztunk, egymásra néztünk, majd én köszönés nélkül elmentem mellette.

Döbbenetemben annyit tudtam kinyögni a telefonba hogy: "Sajnálom"

Aztán letette.

Ebből én annyira emlékszem hogy jártam abban az üzletben de rá nem.

Azért csak ennyit mondtam mert nyilván ez történt, hiába nem vettem észre és tuti nem hiszi el hogy nem vettem észre.

Mit tegyek?

2020. jún. 15. 22:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Írd meg neki SMS-ben egy 3. telefonszámról (lehet a 2.-at is letiltotta), hogy nem vetted észre és hogy sajnálod, oldja fel a letiltásokat.
2020. jún. 15. 22:25
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a szándék a fontos. Nem tehetsz róla, nem figyeltél. Kivel ne fordult volna elő

Lehet, hogy ez csak ürügy volt, és más miatt sértődött meg?

2020. jún. 15. 22:27
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Maszkban volt és azért nem ismerted fel? Ha igen, akkor ezt magyarázd el neki valahogy.
2020. jún. 15. 22:27
 4/10 anonim ***** válasza:
82%

Arról ne te tehetsz, ha lökött a lány!

Én erre max még egy üzenetet pazarolnék és örülnék, hogy ilyan hamar kideült róla, hogy hisztis.

Tudom magamról, hogy senkit nem ismerek fel közlekedés közben, ezért elmondom az első nap, hogy számítson erre és szóljon rá, ha valahol összefutunk, de nem veszem észre.

2020. jún. 15. 22:49
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos én is járok így néha ismerősökkel. Ráadásul az üzletben maszk is van most az embereken. Ha nem érti ezt meg, jobban jársz, ha hagyod.
2020. jún. 15. 23:11
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez ismerős probléma 😂

Én se veszek észre sose senkit, általában ha megyek valahova akkor elábrándozom, vagy a teendőkön agyalok, nem azt nézem ki megy el mellettem...

Nagyon durva hogy egy ilyen miatt ennyire berágott. Szerintem te igyekeztél eleget. Max. még egy próbálkozást tennék ha nagyon-nagyon kell a csaj. De többet tuti nem.

2020. jún. 15. 23:46
 7/10 anonim ***** válasza:
90%
Ne probalkozz szerintem. Ez vagy egy gyenge ürügy vagy pedig olyan sértődös, bekepzelt és hisztis amivel nem jársz jól hosszútávon.
2020. jún. 16. 00:23
 8/10 anonim ***** válasza:
88%
Elég hisztis, bárkivel előfordulhat ilyen. Nem tudom minek a fesztivált csinálni, oké, mondja, hogy rosszul esett, haragudjon kicsit, na de ezért letiltani teljesen??
2020. jún. 16. 07:48
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki ezen ennyire kiakad nem normális. Engem egyszer a saját anyám nem ismert fel az utcán, észre se vett pedig a szemembe nézett😂😂. És nem volt rajtam maszk (évekkel ezelőtt volt), nem változtam meg (együtt laktunk) semmi extra sem volt. Csak valahogy fejben nem ott volt.
2020. jún. 16. 10:40
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanúgy, mint bárki mástól.

"Ne haragudj, nem vettelek észre"

Két értelmes ember ennyivel fel tudja ezt dolgozni és továbblép

2020. jún. 16. 13:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!