Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már olyan, hogy amúgy bejött a fiú, de randin nem tett meg valamit, vagy valami olyant tett, ami sértette az egótokat, és elhajtottátok?
akkor elmegy arra a téma.
A lényeg annyi, hogy valamit nem tettem meg első találkozón, és erre megharagudott (ingerült további levelek stb. Meg láttam is rajta). Pedig hülyeség volt, éretlen volt a hölgy.
"De első randin hogy lehet akármit is követelni??"
Egy csomó csaj lefekszik az első randin a sráccal... Ha elég nagy ribi akár követelheti is h feküdjön le vele a srác.
Most elképzeltem:Rögtön dugjál meg vagy nem találkozom többet veled!!
Pffffffffffff:D
hát mondjuk azért nem mindegy hogy mi az amit nem tettél meg...
pl nem mindegy hogy a széket nem húztad*e ki, vagy nem voltál hajlandó hazakísérni..érted. tudnunk kéne hogy mi volt az ahhoz hogy valamit írni tudjunk erre...amúgy még nem volt. de nem is randiztam, szal mindegy XD
Valóban, lehet hogy egész randin telefonálgattál, vagy smseztél, ami nálam például elég gáznak számít, hogy ilyen láthatóan unja valaki a dolgot (még nem fordult elő).
Szóval jobb lenne, ha inkább leírnád mi történt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!