Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy a ronda, kövér nők hamarább adják magukat randin és utána is megtesznek mindent az ágyban, mert így akarják megfogni a pasit, és ezzel kompenzálják, hogy nem néznek ki jól?
Szóval megtesznek a pasi kedvéért szinte bármit, hogy velük maradjon, mert tudják hogy nincs más szép külső tulajdonságuk, amivel meg tudnák fogni, és félnek, hogy dobják őket.
Azért is itt teszem fel a kérdést, mert itt rengetege ilyen nő van ebben a kategóriában, sőt, szinte csak ilyenek.
Remélem, nem. Egyébként nem minden ronda, kövér nő önbizalomhiányos. Vannak, akik jó nőnek tartják magukat, mert csinosan öltöznek és nem számít nekik, hogy kövérek 30 évesen, hiába baromi egészségtelen. Vannak ronda pasik is, náluk érdemes próbálkozni.
Hosszú távon meg nem jó sehogy, hogy az egyik alárendelt szerepben van.
Részben igen.
Aki nem, az azért nem, mert: igaz, hogy csúnya, formátlanul kövér, stb. (nekem amúgy a kövérek tetszenek, egy 80-140 kilós nő csodálatos)nő sok, akit egyszer-kétszer-egy-egy estére vagy alkalomra felszedett-hazavitt néhány kifejezetten vonzó, mondjuk (10/7-8-9/ 10-es) férfi (vagy tűzoltásra, vagy csak úgy kipróbálni, milyen egy kövér nővel), és onnantól ezek a nők elhiszik magukban, hogy nekik ilyen kaliberű/szintű férfi jár, megkaphatják, meg is kapták néhányszor, így normál, átlagos, vagy hozzá való férfiakon már átnéznek, nem adják alább. Az életkor előrehaladtával persze jön a pofáraesés, aláválasztás, mert akkor már minden mindegy, ha hangosan ketyeg az óra. Vagy, macskásszinglivagyokmindenférfirohadék életformára váltanak.
18 éves ronda lány vagyok, ettől függetlenül durva vagy nem, de nálam is próbálkoztak már, és én személyszerint rettentő önbizalomhiányban szenvedek, de mégsem adtam be a derekam senkinek, nem azért mert válogatós vagyok vagy bármi, hanem mert ebben a korban úgy gondolom mindenki a szexre hajt, én pedig az önbizalomhiány miatt is és azért, hogy ne használjanak ki nem kezdtem ki senkivel és nem adtam senki alá a lovat.
Anya mindig azt mondja, a mai világban a külsővel tudod első körben megfogni az emberket aztán jön a belső.
Én már a szép külsőt elbuktam, de gyanítom a másodikban sem remekelnék túlzottan.
Ennek ellenére fiatal és reményteli szívem még hisz abban, hogy egyszer jön majd valaki és elfogad, ha meg nem, hát nos akkor nem😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!